Close sidebar
Close sidebar

O româncă s-a aruncat de la fereastră, chiar sub privirile copiilor săi, pe care-i creștea singură. Ce a împins-o către gestul mortal, deși fetița a încercat să o salveze?

O româncă din Spania s-a aruncat de la fereastră, chiar sub privirile copiilor săi, pe care-i creștea singură. Familia femeii din Maramureș se află în stare de șoc după tragedia care i-a lovit din senin pe cei doi minori, fetiță și băiat. Ce a împins-o pe femeie către gestul mortal, deși fetița a încercat să o salveze?

Redactia Stirile Kanal D,

Femeia din Maramureș, mamă a doi copii, un băiat și o fată, s-a sinucis sub ochii copiilor

[Sursa foto: Antena 3]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedie fără margini în comunitatea românească din regiunea Aragon, Spania. O femeie din Maramureș, mamă a doi copii, şi-a pus capăt zilelor în acest weekend.

Citește și: O studentă de 24 de ani a murit din cauza gazului ilariant. Cum s-a produs tragedia?

Femeia suferea de depresie și s-ar fi aruncat de la etajul doi al unui bloc din localitatea Tradejor, din Spania, informează Antena 3.

Fetița a încercat să o oprească pe mama ei de la gestul sinucigaș

Conform surselor din presa spaniolă, femeia a decis să-şi pună capăt zilelor, sub ochii copiilor ei, care au privit neputincioși cum mama lor se aruncă de la geam.

Fețita ar fi încercat să o determine pe femeia din Maramureș să renunțe la gestul sinucigaș, însă a fost în zadar. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Fetița a încercat să o oprească pe mama ei de la gestul sinucigaș

[Sursa foto: Antena 3]

Cei doi copii erau acasă în momentul în care femeia a recurs la gestul extrem. Mai mult, fetița ei a încercat să o convingă să renunțe.

Micuţa ar fi încercat să o tragă de la geam, însă femeia nu s-a lăsat înduplecată şi s-a aruncat în gol.

Potrivit cunoscuților, femeia era divorțată şi îşi creștea singură copiii. Ea ar fi recurs la gestul extrem după ce ar fi suferit de depresie de mai mult timp.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, cei doi copii au fost plasați în grija statului până când fratele femeii, care a plecat sâmbătă din Baia Mare, va ajunge în Spania pentru a demara formalitățile pentru repatriere.

Românca din Spania s-a aruncat în gol deși fetița a încercat să o tragă de la geam

[Sursa foto: Antena 3]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI