Românca în vârstă de 30 de ani era angajată a parcului de distracții „Five Looping” situat în cartierul Prater din Viena, Austria. Aceasta ar fi intrat într-o zonă periculoasă în care nu avea acces să meargă și a fost lovită de tren. 

Citeste si: O nouă alertă alimentară în România. Numărul aditivilor din crenvurşti a crescut cu 130%

Conform rapoartelor polițiștilor austrieci, femeia a treversat zona de cale ferată denumită „Olympia Looping” în momentul în care s-a produs accidentul.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de medici, românca nu a mai putut fi salvată.

Se pare că trenulețul rollercoaster-ului efectua ultimul viraj în momentul producerii tragediei. Chiar în acel moment, angajata parcului de distracții a vrut să meargă la toaletă, dar a fost surprinsă de tren și accidentată. Românca a suferit răni fatale la cap. 

„Dacă ar fi așteptat cinci secunde, ar fi fost în viață”, a declarat pentru polițiști unul din martori.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: O bunică și nepoata ei, refugiate din Ucraina, lovite de o mașină pe trecerea de pietoni

Nu au existat probleme tehnice, constatându-se că de vină pentru accident este doar ”eroarea umană”, conform lui Dietmar Klose, șeful departamentului pentru tehnologie comercială, pompieri și evenimente.

Rollercoaster-ul rămâne închis pentru o perioadă

Lângă „Five Looping”, numele sub care este cunoscut roallercoaster-ul din parcul de distracții din Viena, unii dintre angajați continuă să discute pa baza incidentului tragic. Unul dintre aceștia, o tânără cu ochii în lacrimi, vizibil afectată de moartea colegei sale, le-a solicitat jurnaliștilor austrieci ca identitatea sa să rămână anonimă.

Citeste si: Cel puțin 8 morți și mai mulți răniți după un accident la o mină de cărbuni în Serbia

Femeia vorbește despre colegii săi ca fiind ”o familie mică”. Tânăra nu o cunoștea atât de bine pe româncă pentru că lucraseră împreună doar două săptămâni, dar se declară marcată de incidentul cutremurător. „Acesta este primul meu sezon aici și așa începe”, a spus tânăra cu tristețe în glas.

Asociația Prater a creat imediat o echipă de criză ca punct de contact pentru autorități: „Vom rezolva acest accident prin discuții și luăm în considerare măsuri imediate pentru a face față împreună acestei tragedii”, a anunțat vicepreședintele Silvia Lang. Întrebările nu au fost permise la evenimentul media „din motive de evlavie”, conform cotidianului  Kurier.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Șocant: Un pacient a luat foc pe masa de operație, la Spitalul Județean Timișoara

Planificată joi, 31 martie, la Prater, conferința anuală de presă care anunța noutățile sezonului a fost, pentru un moment, anulată.

Mai mult de atât, rollercoaster-ul va rămâne închis până la noi ordine. „Five Looping” este cel mai mare roller coaster transportabil din lume, are cinci bucle, 1250 de metri lungime și a intrat în funcțiune pentru prima dată la festivitatea Oktoberfest de la München în anul 1989.

Citeste si: Probleme de sănătate pentru Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin ar fi înconjurat de doctori: ”Face băi în extract din coarne de cerb”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si