Pe data de 21 septembrie 2023, românca Irina Hansen și-a oficializat candidatura pentru funcția de primar în cadrul unui eveniment de campanie. Primarul actual, Carol Goodman, a anunțat că cursa pentru funcția de primar va fi una non-partizană și va fi disponibilă în alegerile din 2024, notează jurnaliștii de la  KNTV.  

Citește și: VIDEO- Cine este românul de 27 de ani ucis pe frontul din Ucraina. „Era ca un viking”, spune iubita sa îndoliată

Născută în România în anul 1978, Irina a emigrat în Statele Unite pentru a "scăpa de domnia opresivă a unui dictator comunist", conform unui comunicat de presă. În 1998, Irina s-a mutat din California în Las Vegas, unde a obținut licența imobiliară în 2005. Ea este un membru activ în Asociația Agenților Imobiliari din Las Vegas, Asociația Națională a Agenților Imobiliari și Consiliul pentru Bienes Raíces Residenciales. În 2019, a fondat Prestige Salon and Spa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

O româncă se află în lupta electorală pentru primăria orașului Las Vegas în 2024. Irina lucrează ca agent imobiliar şi deţine o mică afacere în SUA

Irina lucrează ca agent imobiliar şi deţine o mică afacere în SUA

[Sursa foto: irinahansenformayor.com]

Irina s-a născut în România în anul 1978. A migrat în SUA pentru a scăpa de regimul comunist

Irina Hansen se prezintă ca o conservatoare, iar platforma ei se axează pe transparență și responsabilitate față de cetățeni, stimularea creșterii economice durabile, asigurarea securității orașului și abordarea crizei persoanelor fără adăpost.

Românca a fost prezentă recent la o ședință a Consiliului de Administrație al districtului școlar al comitatului Clark County în luna septembrie, declarând că Politica 5138, care se referă la drepturile și nevoile elevilor cu identități sau expresii de gen diverse, urmează să fie revocată.

Citește și: Atac armat în SUA. Cel puțin 22 de persoane au fost ucise, iar alte 40 de victime se luptă să supraviețuiască

"Irina crede că, sub conducerea ei, va putea crea o creștere economică durabilă în Las Vegas și va restabili încrederea poporului în oficialii aleși. S-a săturat de oameni care fac promisiuni goale pentru a fi aleși, ceea ce s-a transformat în inactivitate și complenzanţă" , se precizează în comunicat.

Motto-ul de campanie al româncei este:" Dacă ei nu o vor face, eu o voi face!".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si