Povestea de dragoste dintre frumoasa romanca si batranelul italian a inceput in urma cu doi ani la Milano. Tanara l-a consolat rapid pe mult mai maturul ei iubit pentru pierderea sotiei.

OANA ANGHEL, AVOCATA ITALIANULUI: "a avut o relatie apropiata cu aceasta tanara doamna din Gorj. Isi faceau confidente, traiau impreuna.

Inteleg de la domnul italian ca aceasta doamna traia la el in casa."

In cursul scurtei relatii, italianul a facut tot ce a putut sa-si multumeasca partenera. I-ar fi transferat, spune el, mari sume de bani, dupa ce  ar fi vandut o casa in Italia. Si-a rasfatat iubita si cu o excursie in Dubai, iar cand banii s-au terminat i-a oferit si bijuteriile familiei.

FRANCESCO THELIA: "I-am dat foarte multi bani, bijuterii de la sotia mea (n.r. sotia lui decedata)."

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Italianul sustuine ca aproape doi ani a durat relatia. Intr-o zi, batranul s-a trezit fara tanara care-i inveselea batranetea.  Atunci a tras linie si a calculat cat cheltuise. A fugit imediat la politia din Milano, unde a facut plangere. A venit chiar si in Romania, unde incearca, ajutat de avocata sa, sa ia legatura cu fata.

Numai ca tanara l-a luat pe nu in brate....

"Ati avut o relatie cu acest domn?
-Nu, nu, nu! si nu vreau sa intru in amanunte!"

PRIN TELEFON OANA ANGHEL AVOCATA ITALIANULUI: 02.08.06 "Prejudiciul estimat noi si confirmat de inscrisurile depuse de acest client in dosarul meu, este vorba de 780 de mii de euro."

OANA ANGHEL, AVOCATA ITALIANULUI: "suntem pregatiti sa formulam o plangere penala in fata Parchetului din Gorj. Avem suficiente dovezi pentru ca, de fapt, discutam despre inselaciune."

ROMANCA DIN GORJ: "casa era pe numele meu. Nu are niciun drept sa-mi ceara banii de pe casa. Mi-a facut acte pe casa!"

Avocata italianului sustine ca barbatul are probe ca i-a dat tinerei mari sume de bani si nu se va lasa pana nu i se va face dreptate.

Daca tanara nu are sa-i dea banii inapoi, italianul spune ca ar putea exista o alta solutie.

FRANCESCO THELIA, CETATEAN ITALIAN: "o vreti inapoi?  Vreti sa locuiti din nou cu ea. Da."

Deznodamantul povestii il va stabili probabil instanta. Nu de alta, dar odata cu banii, italianul si-a pierdut mult din farmec pentru fosta lui iubita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si