Close sidebar
Close sidebar

O romanca si copiii ei, prinsi sub daramaturile hotelului din Italia. Sotul se teme ca ar putea fi morti deja

O romanca si cei doi copii ai ei sunt prinsi sub daramaturile hotelului din Italia lovit de o avalansa enorma cauzata de valul de seisme care a lovit Peninsula.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Sotul femeii, un italian in varsta de 38 de ani, a reusit sa supravietuiasca, insa sotia lui, de origine romanca, si cei doi copii ai lor se afla sub daramaturi.
Barbatul  a declarat medicilor ca a reusit sa se salveze pentru ca iesise la masina sa ia ceva din ea.  „Sotia si cei doi fii ai mei sunt sub daramaturi. A venit avalansa si totul a fost acoperit de zapada, insa am reusit sa ies. Masina nu a fost ingropata sub nameti, asa ca am asteptat sosirea echipelor de salvare”, a spus barbatul, care se pare ca el a fost si cel care a alertat autoritatile.

Sotul femeii, un italian in varsta de 38 de ani, a reusit sa supravietuiasca, insa sotia lui, de origine romanca, si cei doi copii ai lor se afla sub daramaturi. Barbatul  a declarat medicilor ca a reusit sa se salveze pentru ca iesise la masina sa ia ceva din ea, scrie Libertatea.

„Sotia si cei doi fii ai mei sunt sub daramaturi. A venit avalansa si totul a fost acoperit de zapada, insa am reusit sa ies. Masina nu a fost ingropata sub nameti, asa ca am asteptat sosirea echipelor de salvare”, a spus barbatul, care se pare ca el a fost si cel care a alertat autoritatile.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI