Un videoclip ajuns viral pe TikTok scoate la suprafață calitatea produselor din America. Comparația alimentelor de peste ocean cu alimentele din România este făcută de o româncă, stabilită de opt luni în State.

Ce a mărturit românca despre calitatea mâncării din America?

Alimente din America versus alimente din România. Ce preferă românii

Pe numele său Andreea Garmany, românca a început videoclipul mărturisind că este căsătorită cu în America de opt luni, cu un american autentic.

”Hello! După cum știți, sunt căsătorită în America de aproximativ 8 luni cu un american autentic și aș vrea să împărtășesc câteva lucruri pentru care susțin că România încă este foarte bine, din punct de vedere alimentar și din alte puncte de vedere. Sper să pot să trec puțin prin toate”, a spus românca în videoclipul de pe TikTok.

Citește și: O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul este șocant

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tânăra laudă produsele din România

[Sursa foto: Capturi TIkTOK]

Tânăra a realizat o comparație între mâncarea din America și mâncarea din România. Aceasta a mărturisit că a rămas șocată când a observat calitatea produselor din America. Se pare că produsele din România sunt mult mai bune și mult mai curate și sănătoase.

”În România, încă mai găsești etichete curate, cu ingrediente care nu-ți dăunătoare corpului. Vorbim despre produsele americane. În primul rând, pâinea. Să vă dau un exemplu, pâinea are 20-30 de ingrediente. Am avut o pâine, a stat o lună aici și nu s-a stricat, încă era moale, încă era... zici că era proaspătă. Dulciurile și nu numai dulciurile, alte produse, de regulă se îndulcesc cu ceva numit consilub, care este un zahăr fake, extrem de dăunător pentru organism.

Foarte dulci. Trebuie să menționez, dacă îmi iau o cafea sau un ceai, trebuie să menționez dacă se poate să nu pună zahăr sau să pună mai puțin, pentru că gustul este făcut pentru a fi foarte dulce. De câte ori cumpăr ceva, e prea dulce. Când le mai fac câte o prăjitură sau chec, ceva românesc, pentru ei nu sunt destul de dulci. Au impresia că nu pun destul zahăr” a spus românca în videoclipul de pe TikTok. 

Citește și: VIDEO-Ovidiu, bărbatul care lucrează ca bonă. Bebelușii îl adoră, iar copiii mai mari îl văd ca pe un prieten. ,,Am căpătat de la tata dragostea asta de oameni''

O româncă stabilită în America, șocată de calitatea mâncării

[Sursa foto: Capturi TIkTOK]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Tânăra a rămas șocată și de igiena din restaurantele de tip fast-food. Românca a mărturisit că, de când a ajuns în America, nu îi vine să mai consume acest gen de mâncare.

„La noi până și fast-food-urile sunt foarte curate.

Aici e gen... am văzut foarte multe restaurante de tip fast food în care este mizerie, vai, nici nu mai sunt atrasă de genul ăsta de mâncare, tocmai din acest motiv”,   a spus românca în videoclipul de pe TikTok. 

@andreea.garmany My Romania ❤️ #fypシ゚viral #texas #romaniangirl #blessed #Romania ♬ Sonda-me- Redenção


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si