Alte patru persoane au fost spitalizate în urma explozie i ce a avut loc în centrul comunei Botiza din judeţul Maramureş.  

O rulotă în care erau pregătite produse de tip fast-food a explodat

”Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat în centrul comunei o rolotă aflată în staţionare, care avea destinaţia de preparare şi comercializare produse fast food, iar în interior îşi desfăşurau activitatea un bărbat de 27 de ani şi o femeie de 25 de ani, ambii din Botiza.

Citește și: O tânără și-a incendiat apartamentul, după ce a făcut focul în mijlocul sufrageriei

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La un moment dat s-a produs o explozie, din care a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, respectiv a celor doi care îşi desfăşurau activitatea în rulotă, şi a altor trei persoane în vârstă de 3, 28 şi 38 de ani din Botiza”, a precizat IPJ Maramureş.

Explozia s-ar fi produs din cauza unei butelii

În urma exploziei patru adulți și un copil au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, iar un autoturism a fost avariat.

Citește și: Un copil de 13 ani a fost rănit în urma unei explozii provocate de folosirea benzinei într-o sobă

Polițiștii au deschis un dosar sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă şi nerespectarea măsurilor de securitate în muncă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si