Dayse Ricarte, in varsta de 28 de ani, originara din Brazilia, a acceptat sa inghita 71 de grame de cocaina, ambalate sub forma de capsule. In urma anchetei s-a stabilit ca tanara trebuia sa livreze drogurile si sa primeasca aproximativ 2.300 de lire. Dayse a plecat in data de 8 iulie cu un avion, din aeroportul Belo Horizonte, din sud-estul Braziliei si a fost gasita fara suflare a doua zi, intr-un hotel din Lisabona, Portugalia.

Cand si-a dat seama ca una din zecile de capsule pe care le inghitise s-a spart in stomacul ei, femeia a intrat in panica si a inceput sa se inregistreze cu telefonul mobil. „Crezi ca fata mea e umflata sau e normala? Cred ca o sa mor. Doamne, ajuta-ma! Te rog sa vorbesti cu parintii mei si sa le spui ca ii iubesc. Nu o sa scap”.

Intr-un ultim gest, tanara i-a trimis unei prietene o fotografie cu cartea de vizita a hotelului in care era cazata, pentru a da alarma. Din pacate, nu a mai rezistat, fiind gasita fara suflare.

Se pare ca Dayse Ricarte ar fi acceptat sa transporte droguri pentru a-si face o operatie estetica. Familia ei a declarat ca ea nu era o consumatoare de droguri si ca, probabil, cineva a convins-o sa inghita capsulele, profitand de faptul ca ea isi dorea atat de tare sa isi faca operatia. Un copil de 11 ani a ramas orfan.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Politia crede ca este vorba despre trafic international de droguri si ca operatiunea nu putea sa fie facuta de o singura persoana, ci de un grup organizat. Consulatul Braziliei la Lisabona si-a aratat sprijinul pentru familia femeii si le va asigura tot ce este necesar pentru repatrierea trupului neinsufletit.

sursa: dailymail.co.uk

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si