Close sidebar
Close sidebar

O sefa de firma din Slatina le-a cerut angajatilor 4.400 de euro ca sa nu ii concedieze

O ancheta a Ofiterilor Directiei Generale Anticoruptie din Serviciul Judetean Anticoruptie Olt a scos la lumina un caz extrem de interesant.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Presedinta unei cooperative mestesugaresti din Slatina a fost acuzata de luare de mita dupa ce, potrivit procurorilor, ea ar fi pretins suma de 4.400 de euro de la mai multi angajati pentru a nu-i concedia.

Incidentele s-au petrecut in anul 2014, iar pe numele femeii a fost depusa o plangere in 2016. Ea cerea banii sub pretextul achitarii unui "onorariu de succes" al unui avocat care a reprezentat-o pe ea in fata instantelor si le-a spus angajatilor ca daca vor plati suma respectiva, atunci nu ii va concedia.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Ea s-a tinut de cuvant si le-a desfacut contractele de munca unor angajate ale cooperativei-mestesugaresti care nu i-au dat suma de bani pretinsa, noteaza cei de la Gazeta de Sud.

In urma proceselor, Tribunalul Olt a dispus reintegrarea in munca a celor concediati, dar la nici o luna de la reangajare, presedinta cooperativei i-a dat afara din nou pe diverse motive. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI