Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- O șicanare în trafic a condus la o bătaie în plină stradă. Autoarea, o șoferiță din Arad

Drumurile în continue reparații și procesele de lungă durată de asfaltare se pare că îi enervează pe participanții la trafic. O șoferiță a iscat o bătaie pe un drum județean din Timiș, după ce a circulat ilegal pe banda unde se efectuau lucrări la infrastructură.

Elena Tasca,

S-au luat la bătaie pe un drum județean din Timiș

[Sursa foto: Capturi Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conflictele de pe șoselele din România sunt la ordinea zilei. În timp ce călătorea pe un drum județean, care face legătura între autostradă și orașul Timișoara, o șoferiță a iscat o bătaie șa care au participat mai mulți membri din trafic.

Situație tensionantă pe un drum județean

O șoferiță care conducea un autoturism înmatriculat pe Arad, a iscat o bătaie de proporții pe un drum județean din Timiș. Reacția agresivă a șoferiței se pare că a fost rezultatul unei șicanări în trafic.

Șoferita a intrat pe prima bandă și a provocat un nor de praf

[Sursa foto: Capturi Facebook]

Incidentul a avut loc în localitatea Giarmanta, pe drumul județean care face legătura între autostradă și orașul Timișoara.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Întreaga scenă a fost filmată și postată ulterior pe rețelele sociale, de un instructor auto. Filmarea realizată de șoferul autoturismului care se afla în urma șoferiței din Arad, a ajuns virală.

Citește și: Utilaj feroviar deraiat pe calea ferată, la ieșirea din Roșiorii de Vede. O persoană a murit

Șicanarea în trafic, mama bătăii

Șoferița a intrat pe prima bandă a drumului județean, unde, potrivit indicatoarelor rutiere, circulația era interzisă din cauza lucrărilor de infrastructură. În urma manevrei efectuate, șoferița se pare că a ridicat un nor de praf pe care l-a pus pe parbrizele celorlalte mașini care erau în trafic.

Indignat că praful i-a murdărit parbrizul și îngreunat privirea, un șofer de pe a doua bandă oprește brusc și o blochează pe șoferiță.

Conflictul dintre șoferii bătăuși a fost oprit de un alt participant la trafic

[Sursa foto: Capturi Facebook]

Între cei doi are loc un schimb de replici nu tocmai plăcute, în urma cărora șoferița împreună cu șoferul care a blocat-o în trafic, dar și cu pasagerii care îi însoțeau pe conducătorii auto bătăuși, sfârșesc prin a se lovi reciproc.

Conflictul a fost încheiat de un alt participant la trafic, care a reușit să îi calmeze pe cei implicați în bătaie.

Citește și: VIDEO- La un pas de tragedie: Şoferul unui taxi şi clientul au ajuns la spital în urma unui accident

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI