Accidentul grav de pe bulevardul Cloșca din Satu Mare s-a produs joi seară, în jurul orei 23:00.

Citeste si: Bunuri contrafăcute, în valoare de peste 145.000 lei, descoperite la Vama Giurgiu

În timp ce se deplasa la volanul unui autoturism marca BMW, pe Bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare, o tânără șoferiță a pierdut controlul direcției, a intrat cu mașina pe contrasens, pe spațiul verde, a lovit un gard și a distrus o țeavă de gaze.

Conform jurnaliștilor de la publicația  presasm.ro, autoturismul s-a oprit chiar în fața unei firme, la zeci de metri distanță de locul impactului inițial.

Din fericire, șoferița nu a fost rănită grav, iar pompierii, care au ajuns rapid la locul faptei, au asigurat zona până la sosirea celor de la Gaze, care au remediat avaria, evitând astfel riscul producerii unei explozii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Tragedie la Botoșani. O femeie abia pensionată și-a pus capăt zilelor din cauza sărăciei

Conform pompierilor din Satu Mare, la locul accidentului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanța SMURD cu echipaj de prim-ajutor. 

În accident nu au fost înregistrate victime

"În aceasta seara, în jurul orei 23:10, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Someș al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru asigurarea măsurilor PSI, în urma unui accident rutier, pe strada Cloșca, din municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat 7 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanța SMURD cu echipaj de prim-ajutor. La sosirea forțelor de intervenție, se semnalau scurgeri de gaze, fără a fi înregistrate efecte negative. Un echipaj de pompieri va rămâne la fața locului pentru asigurarea măsurilor specifice PSI, până la remedierea defecțiunilor de către echipa de intervenții a distribuitorului de gaz.

Nu au fost înregistrate victime", se precizează într-un comunicat transmis de ISU Satu Mare.

Citeste si: Accident grav în Constanța. Un tânăr s-a stins din viață chiar sub privirile mamei și fratelui

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Citeste si: Ce planuri are Vladimir Putin de Paște? Kremlinul a dezvălui totul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si