Șoferița în vârstă de 36 de ani a accidentat o bătrână de 76 de ani, în timp ce aceasta din urmă se afla pe trecerea de pietoni. 

Accidentul care putea deveni o adevărată tragedie ar fi avut loc într-un moment de neatenţie, moment în care tânăra şi-ar fi întors privirea spre bancheta din spate, pentru a verifica ce face copilul.

O şoferiţă a fost la un pas să producă o adevărată tragedie. A accidentat o femeie pe trecerea de pietoni, după ce nu a fost atentă la drum

Citește și: O nouă zi de foc pentru România! Cât va persista canicula extremă- HARTA zonelor în care căldura va fi insuportabilă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

După incident, victima în vârstă de 76 de ani a fost transferată la spital pentru îngrijiri medicale, iar șoferița a fost supusă unui test cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele șoferiței în vârstă de 36 de ani, fiind cercetată sub acuzația de vătămare corporală din culpă.

Un bărbat s-a stins din viață în timp ce vopsea o trecere de pietoni. Incident de muncă dramatic din cauza căldurii!

Tragedie la muncă din cauza căldurii! Un bărbat în vârstă de 44 de ani s-a stins din viață după ce s-a prăbușit, răpus de caniculă, în timp ce vopsea o trecere de pietoni, în Italia. Polițiștii trag un semnal de alarmă și spun că tragedia ar fi putut fi evitată.

Citește și: O bunică a adormit la volan și a provocat un accident mortal. Fiica și-a pierdut viața, iar nepoții au fost răniți

Muncitorul în vârstă de 44 de ani s-a prăbușit, din senin, atunci când vopsea un marcaj pietonal. Colegul său a fost cel care i-a sărit imediat în ajutor și a solicitat prin apel la numărul unic de urgență intervenția unei ambulanțe.

Din nefericire, atunci când a ajuns la spital, resuscitările au fost în zadar pentru bărbatul de 44 de ani. Medicii nu au mai putut face nimic pentru acesta, fiind nevoiți să declare decesul.Se pare că muncitorul s-a stins din viață din cauza căldurii extreme, notează jurnaliștii de la  La Repubblica.

Citește și: Alertă cu bomba pe aeroportul Otopeni. Un avion a aterizat de urgență


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si