Close sidebar
Close sidebar

O șoferiță a rupt un gard și stâlpii cu mașina, în Bistrița, iar apoi a fost consolată de iubitul ei cu o îmbrățișare și un sărut. Imaginile, surprinse de camerele de supraveghere

Scene incredibile la Bistrița! O tânăra a făcut un accident rutier spectaculos, iar apoi, pentru că nimeni nu a pățit nimic, iubitul acesteia a sărutat-o și a îmbrățișat-o.

Estera Maria,

O șoferiță a rupt un gard și stâlpii cu mașina, în Bistrița, iar apoi a fost consolată de iubitul ei cu o îmbrățișare și un sărut. Imaginile, surprinse de camerele de supraveghere

[Sursa foto: observatornews.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Imagini incredibile, surprinse de camerele de supraveghere în Bistrița. O șoferiță a fost sărutată și îmbrățișată, după ce a rupt și trecut printr-un gard și a rupt inclusiv niște stâlpi cu mașina pe care o conducea.

Accidentul a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 5:30, în zona Subcetate, și a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Sărutată și îmbrățișată după dezastrul provocat

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum o mașină vine pe carosabil cu viteză, intră în curtea unei case, trece prin gard și rupe stâlpii.

Din autoturism coboară o tânără care se afla la volan și care nu a pățit nimic, potrivit observatornews.ro

Citește și: Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a provocat un accident pe DN 7

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În mașina care a provocat dezastrul se mai aflau doi tineri, dintre care unul era iubitul tinerei. Tânărul și-a pus mâinile în cap, și, pentru că totul s-a terminat cu bine și fără victime, acesta își sărută iubita, o îmbrățișează și încearcă să o liniștească.

Accidentul nu s-a soldat cu victime, doar cu pagube materiale.

Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a provocat un accident pe DN 7

Un accident rutier a avut loc, vineri dimineață, pe DN 7, în apropiere de limita cu județul Vâlcea. Șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În timp ce conducea o autoutilitară de 7,5 tone spre Vâlcea, într-o curbă la stânga, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din județul Covasna,  a pierdut controlul direcției  de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, răsturnându-se în albia unui râu.

Bărbatul a fost transportat la spital conștient, alegându-se cu mai multe traumatisme.

Citește și:  15 persoane au decedat după ce un camion a lovit un autobuz, în Canada

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de  0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI