Close sidebar
Close sidebar

O soferita de 74 de ani a cazut cu masina in rau, la Brasov. Femeia era in stare de ebrietate

Accident in zona localitatii Harman, din judetul Brasov! O femeie de 74 de ani a cazut cu masina in raul Olt.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia de 74 de ani era in stare de ebrietate. Ea a cazut cu masina in rau dupa ce a acrosat un atelaj hipo, care mergea in aceeasi directie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"In apropierea podului peste Olt, conducatoarea auto a intrat in coliziune cu un atelaj hipo ce se deplasa in aceeasi directie, dupa care s-a rasturnat in albia raului. in urma accidentului a rezultat ranirea conducatoarei auto la a carei testare pentru prezenta alcoolului in aerul respirat a avut un rezultat de 0,75.

S-a intocmit dosar penal pentru conducerea sub influenta alcoolului si vatamare corporala din culpa. ″⁣, informeaza purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Brasov, Gabriela Dinu.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, femeia a iesit singura din masina. Ea a suferit un traumatism cranio-facial si a fost transportata la Spitalul Clinic de Urgenta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI