Femeia a fost agresată și înjurată de un taximetrist, însă de frică, nu a reușit să țină minte numărul de înmatriculare al taxiului. Incidentul s-a petrecut pe data de 9 iunie, atunci când, recunoaște, nu ar fi parcat în cel mai potrivit loc atunci când a mers la farmacie.  

Citește și: Bătaie cu săbii și bâte între bande rivale în centrul Bucureștiului

„Când m-am întors, un taximetrist care a parcat în spatele meu a început să urle dacă este al meu cazanul din față, ca să-l mult cât mai repede pentru că el n-are loc pe unde să treacă și că trebuie să-și ia copilul de la grădiniță. În condițiile în care era loc.”  

Șoferița spune că a reușit să mute mașina, doar că acesta a reușit să o depășească și să oprească în fața mașinii ei.  

Citește și: Bătaie în trafic în nordul Capitalei

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„A coborât, a venit la mine și mi-a deschis portieră, mi-a băgat pumnul în piept și după mi-a dat cu cotul în barbă. M-am speriat foarte tare, omul tremura de nervi și se înroșise la față, era și nepoata mea, în vârstă de 8 ani, care a asistat la toată scena.” 

Bătaie cu săbii și bâte între bande rivale în centrul Bucureștiului

Scene șocante au avut loc pe un bulevard din Sectorul 3 al Bucureștiului.

Mai mulți bărbați  s-au luat la bătaie și au folosit inclusiv arme albe, potrivit Antena 3 CNN. Bătaie cu săbii în centrul Bucureștiului, pe bulevardul Decebal, între bande rivale.

Ca urmare a acestei scene tulburătoare, instanța a decis arestarea preventivă a unui bărbat, în timp ce pe celălalt l-a plasat în arest la domiciliu.

Doi bărbați, în vârstă de 25 și 35 de ani, care erau deja sub controlul judiciar, au fost reținuți de către polițiști. 

Citește și: Un elev de 13 ani, la spital după ce a fost bătut de un coleg. Conducerea școlii nu a luat măsuri: „Să acordăm o atenție sporită”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”La data de 13 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare două mandate de aducere, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice."

Citește și: Bătaie între femei, pe stradă, din cauza geloziei. Victima a fost pusă la pământ

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate au fost identificați  doi bărbați, în vârstă de 25, respectiv 35 de ani, care, la momentul comiterii faptei se aflau sub efectul măsurii controlului judiciar emis de către Tribunalul București, pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la omor, omor, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si