Dupa ce a produs accidentul, tanara a fugit de la fata locului, insa la scurt timp a postat un mesaj pe retelele de socializare prin care anunta ca este bine si ca se va reintoarce curand la volanul masinii.

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Multumesc pentru toata grija voastra. Suntem ok! Nu am nici un numar disponibil momentan, dar promit sa raspund la toata lumea. Asta inseamna sa ai zile si sa te iubeasca Dumnezeu. Chiar am o armata de ingerasi. Ma iubesc maxim! Si masina este un fier si are CASCO. Curand din nou la volan!”, a scris Ioana Costache pe una dintre retelele de socializare, potrivit spynews.ro.

Astazi, Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta a sesizat judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Constanta si a propus luarea de masuri, cum ar fi arestarea preventiva pentru savarsirea infractiunilor de conducere a unui vehicul fara permis de conducere si parasire a locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si