Close sidebar
Close sidebar

O șosea din Scoţia, cuprinsă de flăcări în seara de Halloween. Totul a pornit de la o revoltă

Un drum din orașul Dundee, Scoția, a fost blocat de o serie de incendii, după ce mai mulți tineri au aruncat artificii pe stradă în seara de Halloween, conform jurnaliștilor de la Mirror. Pompierii au declarat că a fost chemați la un incident în zona Kirkton a orașului, în jurul orei locale 17:30. 

Alexandra Costea,

O șosea din Scoţia, a fost cuprinsă de flăcări în seara de Halloween. Totul a pornit de la o revoltă

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mai multe imagini care au fost publicate pe rețelele de socializare prezintă mai multe incendii care au fost aprinse pe bulevardul Balgowan. În aceleași imagini se pot observa mai mulți tineri care sar pe maşinile staționate. Participanții la trafic au fost obligaţi să părăsească zona şi un elicopter al Poliției din Scoţia a supravegheat locul toată noaptea de Halloween.

Citeste si: Masacru în noaptea de Halloween: cel puţin 14 persoane au fost împușcate în Chicago

Mai multe persoane au rămas blocate în autoturisme, fiind nevoite să oprească haosul, menționând că au fost aruncate artificii pe drum, care au cauzat explozii periculoase. John Alexander, liderul Consiliului Local din Dundee, a declarat că este dezgustat de incident, potrivit jurnaliștilor de la  BBC.

Autoritățile locale nu-și explică incidentul

"Acesta nu este doar un foc mic de tabără. Blocarea drumurilor cu coșuri de gunoi în flăcări, spargerea mașinilor și distrugerea școlilor sunt scene pe care te-ai aștepta să le vezi într-un film de acțiune sau într-o ţară devastată de război. Sunt șocat, dar mai mult decât atât, sunt supărat. Acest comportament nesăbuit pune în pericol vieți", a transmis Alexander pe Facebook. 

Daniel Coleman, un consilier local, a declarat că acest comportament este "inscuzabil" . "Făptaşii sunt extrem de norocoși că nimeni nu pare să fi fost rănit. Fiind Halloween-ul, mai mulți copii ar fi putut ieşi pe străzi și ar fi putut avea loc un dezastru", a mai precizat el.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Gigi Becali, convins că Sfârșitul Lumii e aproape. „Stăpânul lor e Satan. Mi-e frică și mie!”

Unul dintre martorii incidentului haotic de noaptea trecută, Alex Walker a afirmat că a fost nevoit să urce pe trotuar cu maşina, pentru a scăpa.

Bărbatul se afla la volanul autoturismului, conducând spre casă pe bulevardul Balgowan atunci când a văzut focul în depărtare, fără să îşi dea seama că incendiile aveau loc chiar pe stradă. 

"Abia când m-am apropiat, mi-am dat seama că erau mai multe incendii în diferite părți ale drumului. Literalmente au blocat trei intersecții. Aruncau focuri de artificii peste drum și acestea explodau", a susținut el. 

Citeste si: Primul lucru făcut de Elon Musk după petrecerea de Halloween: a concediat toți directorii de la Twitter

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI