Acestia sunt tinerii care l-au deposedat pe soldatului austro-ungar din piata Cetatii Alba Carolina de baioneta. Unul dintre ei se apropie de statuie. Celalat se asigura ca nimeni nu ii vede.

Dau tarcoale statuii si incep sa o loveasca. La un moment dat se opresc. Cel din spate impinge cu forta monumentul. In mai putin de 2 minute au reusit sa smulga baioneta montata pe teava armei. Atat a durat isprava indivizilor.



Din nefericire, nu este un caz izolat. Reprezentantii Politiei locale din Alba Iulia se confrunta de ani cu actele de vandalism. Statuile din piateta cetatii sunt distruse rand pe rand. "Respectiva statuie este vandalizata pentru a 3-a oara. O singura data i-am suprins asupra faptului pe cei care au smuls, si atunci, baioneta. Noi am intensificat patrularile cu politistii locali alocati acestei zone.", spun reprezentantii Politiei.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost facute publice de oamenii legii tocmai pentru a duce la identificarea celor doi. Daca aveti detalii despre indivizi anuntati cea mai apropiata sectie de politie, sau la numarul de urgenta 112.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si