Poliţia Judeţeană Constanţa a transmis că, luni după-amiază, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie s-au sesizat cu privire la faptul că în dreptul unui imobil de pe strada Moţilor din Constanţa va avea o loc o nuntă.

Strada s-a transformat în locație de nuntă

Astfel, pe una dintre benzile străzii erau amplasate un cort, scaune şi mese, pe trotuar fiind montate o scenă şi boxe.

Citeste si: VIDEO| Pensionarii ar putea primi mai mulți bani de la anul. Bătrânii, la limita neputinței: „Mă credeți că eu n-am mâncat o înghețată toată vara?”

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe proprietarul imobilului, un bărbat, de 41 de ani, şi pe administratorul societăţii care a montat scena şi cortul, un bărbat, de 44 de ani. Scena şi cortul au fost demontate, astfel că domeniul public a fost eliberat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice ”, a transmis IPJ Constanţa. 

Nunta lui George Simion. Cât costă darul oferit de Becali?

Nunta lui George Simion. Liderul AUR, George Simion s-a căsătorit pe data de 27 august cu logodnica sa, Ilinca. George Simion a vrut ca unul dintre nași să fie Gigi Becali, după cum a mărturisit patronul FCSB-ului.

Omul de afaceri a refuzat propunerea lui Simion, dar a s-a revanșat cu cadoul de nuntă.

Citeste si: Scandaluri pe bandă rulantă la Clejani

George Simion a ales o variantă inedită de a-și uni destinul cu Ilinca, soția sa. Liderul AUR a optat pentru un eveniment în aer liber, în comuna Măciuca, la care au participat peste 10.000 de invitați. 

Totodată, la fastuosul eveniment au fost așteptate nume mari din politică și nu numai. Gigi Becali a fost propus naș, dar acesta a mărturisit că nu va participa la eveniment. Cu toate astea, patronul FCSB le-a oferit mirilor un  dar special de nuntă în valoare de 20.000 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si