Millie Ann Gentry era studentă și lucra ca asistentă medicală la un spital din Ghana, Africa de Vest.

Originară din Marea Britanie, fata se afla împreună cu prietena ei Erin Byrnes în stațiunea Busua, aflată pe una dintre cele mai frumoase plaje de pe coasta de sud-vest a națiunii africane.

Citește și: "Femeia a ațipit pe bancheta din spate și el a profitat de ea". Ce a pățít un român, șofer de taxi în Marea Britanie, după ce o pasageră de 45 de ani l-a acuzat de agresiune

Cele două au decis să facă o baie în mare împreună cu prietenul lor Lewis Mallinson, imediat după miezul nopții, au dezvăluit anchetatorii.

Greșeala fatală a tinerei studente

După ce seara consumaseră câteva băuturi la barul de la piscină, tinerii s-au întors în camera lor întrucât se dăduse stingerea, dar au ieșit să înoate în jurul orei 12:30 noaptea.

Într-o declarație dată după tragedie, Erin Byrnes, care a precizat că nu este o înotătoare bună, a spus că valul „ne-a tras pe toți la fund când înotam”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Ea a încercat să-și țină prietena pe linia de plutire și a strigat după ajutor, dar a văzut că a fost luată de curenți.

Erin a fost salvată de pe mare în timp ce localnicii continuau să o caute pe Millie. Prietenul lor, Mallinson, de asemenea asistent voluntar, a spus că au stat în apă aproximativ 15 minute, în timp ce valurile și curenții erau foarte puternici.

De asemenea, el a precizat că atunci când a văzut că fetele „se zbăteau” în apă a considerat că „nu avea de ales decât să le părăsească și să cheme ajutor”.

Tragedie pe o plajă cu curenți puternici

Tragedie pe o plajă cu curenți puternici

[Sursa foto: Facebook]

Operațiune de salvare fără rezultat

Erin a fost salvată după aproximativ o jumătate de oră, iar cadavrul lui Millie a fost recuperat patru ore mai târziu. La operațiunea de salvare au luat parte aproximativ 30 de săteni.

După autopsie s-a constatat că Millie Gentry s-a înecat și a suferit o rănă la cap în timp ce se afla în mare.

Într-un mesaj emoționant adresat fiicei dispărute, mama lui Millie a precizat că fiica ei avea cel mai bun suflet și era foarte inteligentă. 

Plaja din Busua, Ghana

Plaja din Busua, Ghana

[Sursa foto: Twitter]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si