O tânără de 21 de ani a fost îngropată de vie de fostul iubit. Un tânăr de 22 de ani ar fi vinovat pentru cele întâmplate, iar acesta ar fi recunoscut faptele. Tânărul a fost respins de fosta prietenă, fapt care l-a dus să facă acest gest necugetat. Acesta a legat-o cu cabluri înainte de a o îngropa de vie, se arată în documentele anchetatorilor.  

Citește și: Ea este femeia de 46 de ani care și-a ucis concubinul. Bărbatul a fost descoperit de vecina lui

Procurorul Carman Matteo SC a declarat că Singh a ucis-o pe femeie ca un act de răzbunare după ce a fost respins. Ea a spus că el a planificat uciderea înainte de a o răpi de la locul ei de muncă, în martie 2021. 

Corpul tinerei Kaur a fost găsit îngropat într-un mormânt puțin adânc lângă pârâul Moralana, în nordul mijlociu al SA. Aceasta ar fi fost găsită legată de către anchetatori.  

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Cum se simte Emi, adolescentul înjunghiat în Grădina Botanică? Starea sa se îmbunătățește

O femeie de 46 de ani și-a ucis concubinul. Bărbatul a fost descoperit de vecina lui

Într-o garsonieră din Câmpina au avut loc scene terifiante. Un bărbat de 50 de ani a fost ucis. Suspectă în acest caz ar fi iubita lui. Trupul său abandonat pe holul blocului a fost descoperit de o vecină, care a fost îngrozită. Femeia a fost arestată preventiv sub acuzația că şi-a înjunghiat mortal partenerul de viaţă.

Trupul bărbatului a fost găsit în scara blocului. Acesta era cunoscut drept unul cu probleme, vecinii sunând în repetate rânduri la Poliţie din cauza scandalurilor pe care cei doi le făceau.

Citește și: VIDEO-Agent de pază, amenințat cu maceta. Incidentul s-a petrecut la benzinărie

Crima a avut loc vineri dimineaţă. La ora 7:45 o persoană a sunat la Poliţie anunţând că în scara unui bloc din municipiul Câmpina se află o persoană inconştientă. Poliţiştii au găsit un bărbat de 50 de ani, înjunghiat cu un cuţit în zona toracelui. Acesta era decedat, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

Principalul suspect este concubina victimei, o femeie de 46 de ani, surse judiciare au declarat pentru News.ro că cei doi aveau o relaţie conflictuală şi că vecinii sesizaseră, în repetate rânduri, că din locuinţa celor doi se auzea scandal.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: O tânără a fost găsită fără suflare într-un cărucior de cumpărături, lângă mai multe tomberoane de gunoi. Cazul care a șocat o țară întreagă

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si