Close sidebar
Close sidebar

O studenta de nota 10 din Arad a decis sa isi doneze bursa unui tanar care nu-si permite sa plateasca taxa pe primul an

Alina Hadded este o studenta care are 10 pe linie si, desi nu e la prima facultate, primeste bursa datorita meritelor sale. Cu toate acestea, tanara a decis sa faca ceva extraordinar cu acesti bani.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alina Hadded mai are doua facultati absolvite, iar acum o urmeaza pe a treia. Ea studiaza acum la Universitatea de Vest "Vasile Goldis" Comunicarea. Tanara este cunoscuta in Arad pentru actele sale de caritate.

Anca a obtinut in urma meritelor sale o bursa de merit pe care a decis sa o doneze unei persoane doritoare sa urmeze acelasi program de studii, in cadrul aceleiasi facultati, acoperindu-i, astfel, primul an universitar. Beneficiarul va putea sa isi achite apoi anii de studiu din propriile sale burse de merit, scrie adevarul.ro.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Astfel, cei care consiera ca merita sa obtina bursa oferita de Alina, ii pot scrie pe Email: bursa.uvvg@gmail.com. Termenul limita pentru trimiterea unui e-mail in care sa este 30 aprilie 2017, ora 12. Caştigatorul va fi anuntat in data de 5 mai, pe site-ul NewsAr.ro, urmand a fi premiat in 9 mai 2017, la sediul facultatii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI