Oamenii legii, dar și câțiva reprezentanți ai instituției de învățământ ar fi încercat să o salveze pe studentă, însă nu au putut face față "furiei studenților", declară cei care au fost martori la incident, conform jurnaliștilor de la  The Guardian.

Citeste si: O româncă a fost înjunghiată în Austria chiar de iubitul ei. Bărbatul se scuză: „A fost un accident, am vrut să tai mămăliga”

Instituția de învățământ superior a fost închisă imediat după producerea tragediei, iar doi suspecți au fost arestați de polițiști, a precizat un purtător de cuvânt al autorităților din Sokoto.

Polițiștii au fost atacați cu pietre în încăierarea și nu au mai putut să o mai salveze pe studentă

Deborah Yakubu Samuel, studenta ucisă și incendiată de colegii din campus, ar fi trimis un mesaj audio în care făcea referire la profetul Mahomed, lucru care i-a înfuriat foarte tare pe cei care i-au pus capăt zilelor.

O studentă din Nigeria a fost omorâtă în bătaie și incendiată de colegi. Motivul halucinant pentru care a fost ucisă

Deborah Yakubu Samuel, studenta ucisă și incendiată de colegii din campus

[Sursa foto: The Guardian]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un grup de români din Italia a făcut o escrocherie cu venitul de cetățenie. Prejudiciu este de peste 21,5 milioane de euro: „Pericol social extrem”

„Există un grup WhatsApp folosit de studenți, iar o colegă de religie musulmană a postat acolo un articol cu referire la islam. Deborah a criticat postarea. Ea a trimis un mesaj audio cu comentarii jignitoare despre profet, considerate blasfemii.

Asta a declanșat totul", a mărturisit unul dintre martori scenelor de groază.

„Poliția a folosit gaze lacrimogene, apoi a început să tragă focuri în aer pentru a dispersa studenții, dar aceștia au rezistat", a dezvăluit studenta Summayya Usman Inname, care a fost martoră și ea la incidentul dramatic. 

Citeste si: Suma uriașă pe care Doina trebuie să o plătească după ce a ucis o tânără din Italia. Românca are 2 copii și nu deține proprietăți

„După ce studenții au început să arunce cu bețe și cu pietre în ei, polițiștii au renunțat să mai încerce să o salveze. Fata a fost bătută cu bastoane și pietre până și-a dat suflarea, apoi au incendiat-o",  a mai povestit martora Summayya Usman Inname. 

Citeste si: Un bărbat a fost jefuit de două prostituate. Românul a rămas fără 3.500 de euro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si