Un incendiu de proporții a cuprins aproximativ 40 de hectare de vegetație uscată din județul Prahova. Câmpul este traversat de o conductă de gaze, iar pompierii au observat o porțiune de foc înaltă de un metru și jumătate, cel mai propabil unde există o scurgere.

Incendiul a izbucnit în apropierea orașului prahovean Boldești-Scăeni, situat în apropierea municipiului Ploiești. Focul s-a manifestat violent, arzând mai multe zone de begetație înaltă.

Incendiul s-a răspândit rapid, așa că autoritățile au alocat progresiv mai multe autospeciale pentru stingerea focului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Peste 20 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc unde a izbucnit un incendiu

Alte două incendii puternice în țară

Alte două incendii au izbucnit în cursul zilei de duminică, unul în Giurgiu, iar altul în Tecuci.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru ituații de Urgență (ISU) Galați, incendiul a izbucnit într-un bloc situat pe strada Ștrandului din municipiul Tecuci.


Autoritățile au constatat că incendiul a pornit de la o încăpere situată la etajul IV, folosită ca spațiu pentru depozitare.
Salvatorii au evacuat o femeie de 60 de ani, imobilizată în scaun cu rotile, dar și o fată de 12 ani. Alte 20 de persoane de la etajele III și IV s-au autoevacuat. În urma anchetei, focul ar fi pornit de la un grătar nesupravegheat.

Un incendiu din Giurgiu a oprit duminică traficul pe ambele sensuri de circulație A1 Bucureşti- Piteşti, la kilometrul 31+800 metri, în zona localităţii Palanca, din cauza fumului degajat.

Citeste si: Incendiu puternic în Prelungirea Ghencea din Capitală, la un depozit improvizat (VIDEO)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si