Cu câteva secunde înainte de a-și pune în aplicare planul spontan de a se preface moartă, fata de 11 ani a reușit să ia și telefonul uneia dintre profesoarele ucise și să sune la 911 pentru ajutor.

Miah a supraviețuit uneia dintre cele mai grave împușcături în masă într-o şcoală din istoria SUA, dar familia spune că încercarea îngrozitoare a lăsat-o traumatizată. Rivera, mătușa fetei, a relatat că în jurul miezului nopții a primit un telefon de la mama lui Miah, care i-a spus că eleva de clasa a patra are un  ''atac de panică''.

Citeste si: Individul bănuit că ar fi ucis o femeie de 30 de ani, cadru universitar, predat procurorilor

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Miguel Cerrillo, tatăl supraviețuitoarei, a povestit pentru Washington Post că, atunci când a aflat de situația terifiantă, a alergat la școala elementară Robb și a ajuns acolo exact la timp pentru a vedea un ofițer de poliție care îi ducea fiica plină de sânge afară din clădire, relatează  New York Post

Criminalul din Texas a anunțat pe Facebook că urmează să producă un masacru

19 elevi au fost uciși brutal marți și două profesoare, după ce un tânăr înarmat, în vârstăde 18 ani, Salvador Ramos, a deschis focul în interiorul şcolii. Achiziționase pușca legal cu o săptămână înainte, la scurt timp după ce a avut vârsta necesară.

Citeste si: Un bărbat care deținea o armă în apropierea unei școli, ucis de poliție

Adolescentul nu avea antecedente penale sau boli psihice cunoscute, dar a fost descris de prieteni, familie și colegi ca fiind un băiat singuratic, care abandonase școala, care a fost agresat și care la rândul lui era agresiv.

Salvador Ramos, în vârstă de 18 ani, a publicat succesiv un mesaj, avertizând că va deschide focul asupra bunicii sale, apoi altul în care preciza că a făcut-o . "Al treilea mesaj, fără îndoială cu mai puţin de 15 minute înainte de a sosi la şcoală, spunea: Voi deschide focul într-o şcoală primară'', a precizat guvernatorul într-o conferinţă de presă. Se pare că respectivele ameninţări au fost depistate abia după comiterea masacrului. 

Citeste si: Incendiu la locomotiva unui tren de călători în gara Sinaia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si