Mariana Oprea, care este cunoscuta pe site-urile de socializare ca „Teddy Ursuleanu”, a supravietuit incendiului de la Colectiv, dupa ce a suferit arsuri pe 40% din suprafata corpului si cu 6 degete de la maini amputate. „Teddy” lupta pentru drepturile victimelor de la Colectiv, dar zilele trecute a luat pozitie in alta problema, cea a femeilor care dezvaluie ca au fost hartuite sexual. Ea a trecut printr-o experienta asemanatoare in vara lui 2015, cu cateva luni inainte de Colectiv.

„Vara lui 2015, îmi căutăm un job de câteva luni, am mers la un interviu pentru un post de arhitect, am fost angajată, iar de a 2-a zi am început lucrul. Mi-a spus că e mult de muncă iar în săptămâna următoare avem de urmărit 6 şantiere din mai multe oraşe, primul dintre ele la Baia Mare. Am plecat cu maşina angajatorului, pe drum îmi tot povestea de relaţiile lui extra conjugale, apoi mi-a pus mâna pe picior,, în semn de afecţiune". La un moment dat într-o parcare pe la jumătatea drumului a încercat să mă sărute, mi-am întors capul şi m-a pupat ,,părinteşte pe frunte". Eram şocată, nu ştiam cum să reacţionez. Refuzam efectiv să cred că e ceva deplasat la mijloc şi mă acuzam că poate eu am fost de vină cu ceva”, a marturisit Teddy.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„După 16 ore pe drum, obosită şi stânjenită de conversaţiile cu conotaţii sexuale îmi făceam planuri cum să mă întorc acasă. Luase o singură cameră, mi-a facut un scandal monstru când am ajuns că nu mai sunt camere disponibile şi va dormi pe o margine a patului fără să mă atingă.

Am coborât la recepţie, am cerut o altă cameră, pensiunea era aproape goală. Ajunsă în cameră mi-am încuiat cu cheia uşa şi am tras draperiile. Următorul tren spre Bucureşti era după amiază. Am dormit câteva ore speriată iar de dimineaţă mi-a făcut observaţie că din cauza mea a trebuit să plătească încă o cameră în plus”, a mai spus ea.

„I-am spus că vreau să îmi semnez demisia şi a urmat o oră ce mi-a părut o veşnicie până să-l conving să mă lase să plec şi să-mi pot recupera bagajele din maşină. Pe drum am sunat-o pe mama şi i-am povestit printre lacrimi ce am păţit. Următoare perioadă a fost şi mai dificilă pentru că am reuşit cu greu să îmi înving atacurile de panică ce nu mă lăsau să ies din casă. Pe fiecare zi mergeam tot mai departe în ciudă senzaţiilor de colaps total iar 2 luni mai târziu am reuşit să merg la un alt interviu pentru un post de graphic designer unde am fost angajată”, a incheiat Mariana Oprea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si