Tânăra de 29 de ani a dat examenul auto de 150 de ori. Apoi, au aflat și autoritățile. Inderjeet Kaur a încălcat legea pentru bani.

Citește si: Două familii au dat în judecată platforma TikTok, după ce fetele lor au murit în urma unei provocări

Întâmplarea a avut loc în Llanelli, Carmarthenshire. Femeia a dat examenul pentru permisul de conducere de 150 de ori.

Polițiștii au descoperit că se folosea de identitatea altor persoane pentru a le obține acestora dreptul de a conduce un autoturism.

De ce făcea tânăra acest lucru

Tânăra a recurs la acest gest pentru a obține bani. Ea a fost condamnată la opt luni de închisoare. Inderjeet Kaur a dat examenele pentru permisul de conducere între anii 2018 și 2020. Primele informații oferite de oamenii legii arată că aceasta se folosea de identitatea altor persoane care nu știau să comunice bine în limba engleză.

Citește si: Accident mortal în Cluj: O tânără și-a pierdut viața și alte trei persoane au ajuns la spital

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Sentința a fost dată de judecătorii din cadrul tribunalului din Swansea. Autoritățile susțin că Inderjeet Kaur nu a susținut examenele doar în orașul unde locuia, ci și Carmarthen, Birmingham şi Londra. Femeia ar fi făcut totul pentru bani.

Poliția a fost sesizată atunci când tânăra a stârnit bănuieli la centrele de testare, iar în timp ce se ocupau de cercetarea cazului au aflat cum acționa aceasta.

„Testele de conducere şi testele teoretice există pentru a ne asigura că oamenii au cunoștințele, abilitățile şi atitudinea corectă pentru a conduce pe drumurile noastre. Eludarea testelor pune viețile în pericol” a mărturisit Hicks.

Citește si: Doi tineri de 18 ani au murit pe loc într-un accident

Potrivit autorităților, sunt șanse destul de mari ca permisele de conducere pe care femeia le-a obținut în numele altor persoane să fie anulate. Faptele acesteia pot provoca adevărate tragedii, mai ales pentru că oamenii care se folosesc de dreptul de a conduce nu au susținut vreun examen prin care să se demonstreze că sunt apți.

„Fraudele ca acestea prezintă riscuri semnificative pentru publicul larg”, a declarat Steven Maloney, inspector de poliție.

Citește si: Daniel Onoriu se lansează în afaceri, la patru luni de la externare! Pilotul vrea să facă bani din pasiunea pentru viteză: "Este altceva!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si