Close sidebar
Close sidebar

O tanara a facut o descoperire socanta, la 22 de ani de la moartea tatalui ei! Ce a gasit in spitalul unde fusese internat barbatul

O femeie din Marea Britanie sustine ca cea mai mare temere a tatalui ei s-a indeplinit dupa moartea lui – organele i-au fost preluate fara voia lui si ar fi fost pastrate in spital zeci de ani.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tatal Sarahei Simpson, Terry, a murit in urma cu 22 de ani, dupa ce a cazut de la etaj, suferind rani grave la cap. Inainte sa moara, barbatul i-ar fi spus fiicei sale ca vrea sa fie incinerat cu corpul intact, pregatindu-se astfel pentru viata de dupa moarte.

In ciuda dorintei sale, tanara a fost ingrozita sa descopere ca inima, creierul si alte parti ale corupului ale tatalui sau au fost descoperite in spital, in urma unui audit.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Cel mai mare cosmar era sa se trezeasca in viata de dincolo fara organe. In timp ce era la terapie intensiva, am discutat cu el posibilitatea ca organele lui sa fie donate, insa nu a fost de acord”, a declarat tanara, potrivit Daily Mail.

Barbatul a murit in 1995, iar trupul sau a fost incinerat. Familia nu a stiut nicio clipa ce se intampla.

Doi politisti au mers saptamana trecuta la ei acasa pentru a-i informa cu privire la descoperirea facuta in urma auditului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI