O tânără de 18 ani din Somalia a fost găsită de polițiștii de frontieră de la Sânnicolau Mare, judeţul Timiş. Fata era la aproximativ 100 metri de granița cu Serbia, căzută pe câmp, inconştientă și aproape înghețată.

Tânăra voia să ajungă în Germania

Un echipaj format din poliţişti de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare- Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timişoara a descoperit, la aproximativ 100 de metri de granița cu Serbia, o persoană de origine afro-asiatică aflată în stare de inconștienţă, potrivit observatornews.ro.

„Imediat poliţiştii de frontieră au acordat primul ajutor persoanei în cauză, fiind solicitat, prin Serviciul de Urgenţă 112, un echipaj medical care s-a deplasat la faţa locului”, se arată într-un comunicat de presă, de vineri, al Poliţiei de Frontieră.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Un șofer din Republica Moldova a făcut dezastru pe o autostradă din Grecia: 7 morți și alți 8 răniți, după o urmărire ca în filme cu poliția

Tânăra a fost răpusă de oboseală

Femeia se afla în stare avansată de oboseală şi hipotermie. Ea a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Sânnicolau Mare, iar la câteva ore a fost externată din spital.

Tânăra a fost dusă la sediul Sectorului Sânnicolau Mare pentru verificări, unde s-a stabilit că este din Somalia şi are 18 ani. Aceasta a declarat că a mers pe jos câteva ore din Serbia în România cu scopul de a trece ilegal frontiera şi a ajunge ulterior în Germania.

Citeste si: 9 străini au fost escortați de pe teritoriul României


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si