O tânără de 17 ani, pe nume Valerie, a fost găsită fără viață, îngropată în curtea casei unui vecin. Rămășițele sale au fost scoase în cursul zilei de marți din curtea bărbatului din Indiana, potrivit autorităților.

Familia adolescentei a raportat dispariția acesteia pe data de 8 iunie potrivit Departamentului Șerifului din Rush.

Tânăra a fost găsită îngropată în curtea vecinului său

Vecinul tinerei, Patrick Scott, în vârstă de 59 de ani, care locuiește chiar în curtea din spatele casei familiei Tindall, a fost arestat și este acuzat de crimă.

El a recunoscut că a ucis-o pe tânără pe data de 7 iunie. El a fost acuzat și de obstrucționarea justiției și de funirzarea unor informații false către un ofițer de aplicare a legii, potrivit CNN.

Citește și: O femeie de 33 de ani a fost găsită fără viață în casă. Principalul suspect este soțul acesteia/ Gestul șocant făcut de acesta după ce ar fi comis crima

Instanța l-a acuzat oficial pe Scott în cursul zilei de joi, arătând înregistrările de pe camerele video. Deși jurnaliștii au încercat să contacteze un avocat al bărbatului, acesta nu a dorit să ofere declarații.

Bărbatul le-a povestit detectivilor cum ar fi ucis-o pe adolescentă, menționând că a sugrumat-o cu o centură din casa lui, după ce ar fi avut o ceartă cu aceasta, potrivit raportului penal de omucidere.

Scott are o afacere de tuns iarba, iar tânăra ar fi lucrat pentru el, se mai arată în raport.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

După ceartă, Scott ar fi construit o cutie în următoarea zi și ar fi pus cadavrul tinerei în ea, după ce l-ar fi înfășurat cu plastic negru, iar apoi a lipit-o. Apoi, a pus cutia într-o groapă săpată în curtea sa.

Bărbatul le-a spus inițial familiei fetei și forțelor de ordine că nu a văzut-o și că tânăra nici nu a lucrat pentru el pe 7 iunie.

barbat acuzat de crima

Bărbatul a mărturisit anchetatorilor cum s-a petrecut totul în ziua de 7 iunie.

[Sursa foto: CNN]

Cum a fost recunoscută tânăra, la distanță de mai multe luni de la crimă?

Cadavrul tinerei a fost descoperit la începutul săptămânii, în urma executării unui mandat de percheziție domicilar la casa lui Scott.

Citește și: O femeie trăiește afară nonstop și mănâncă animale decedate de pe marginea șoselelor: „Nu vreau ca acestea să moară în zadar”

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Atunci când oamenii legii au găsit rămășițele umane, ei au observat și unghiile tinerei care erau încă portocalii. Acea culoare o purta pe unghii și atunci când a fost văzută ultima dată pe internet, pe 7 iunie.

Potrivit raportului de omucidere, oamenii legii au percheziționat proprietatea bărbatului cu câini și astfel au putut identifica rămășițele umane.

Încă nu este cunoscută oficial cauza morții tinerei. Acum sunt așteptate rezultatele analizelor și a unui raport final de autopsie, potrivit autorităților.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si