Jessica Gagen este studentă la inginerie aerospațială și a fost încoronată luni, 17 octombrie 2022, la orele serii pe primul loc la prestigiosul concurs, învingând alte 30 participante. Tânăra în vârstă de 26 de ani a fost lovită cu pumnii, scuipată și chiar arsă în perioada adolescenței din cauza părului roșu, îndurând ani întregi clipe de coșmar oferite de colegii săi.

Jessica şi-a îndeplinit visul în ciuda episoadelor traumatice din adolescență

La scurt timp după ce a absolvit, tânăra s-a înscris la o agenție de modele și încrederea ei a înflorit pe măsură ce a urcat pe podiumurile de pe tot globul. În anul 2021 chiar a abținut locul doi la concursul de Miss Anglia.

Citeste si: Zeci de mii de cutii de sirop pentru copii cu un colorant, azorubină – E 122, interzis în alte state europene, vândute în România

Anul trecut a pierdut în fața competitoarei sale Rehema Muthamia, dar acest lucru nu a făcut decât să-i alimenteze determinarea. Jessica Gagen, noua Miss Anglia, care studiază pentru un master integrat în inginerie aerospațială la Universitatea din Liverpool, speră mai mult ca niciodată să câștige pentru a educa tinerii şi pentru a le arăta că orice se poate cu determinare.

Jessica luptă împotriva abuzului în şcoli

Pe tot parcursul școlii secundare, am fost tachinată pentru că sunt roșcată", a declarat Jessica, originară din Skelmersdale, Lancashire.

Nu am menționat prea mult acest lucru în timpul competiției de anul trecut, deoarece sunt foarte credincioasă în a lăsa negativitatea în trecut, dar, având în vedere că nu a existat niciodată o Miss Anglia roșcată, consider că este important să educ oamenii în privinţa bullyingului cu care se confruntă roșcatele în școală.

Am fost lovită, scuipată și mi s-au aruncat lucruri în cap de câteva ori, dar cel mai rău a fost când o fată m-a ars pentru că aveam părul roșu", mai spune tânăra câștigătoare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O tânără a fost hărțuită toată viața pentru culoare părului ei. Acum la 26 de ani este prima roșcată care a câștigat titlul Miss Anglia

Citeste si: Un român stabilit în Anglia a dat două lire pe un apartament de lux: „Sincer nu pot să cred...”

Cu toate că a terminat pe locul al doilea pentru Miss Anglia 2021, Jessica a câștigat runda națională Explore the Nation la eveniment.

Şi-a început cariera de model la nivel internaţional la vârsta de 18 ani, iar acum este pregătită să înfrunte cea mai mare competiție la care a participat, reprezentând Anglia pe scena mondială a frumuseţii, notează jurnaliștii de la  Mirror.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

M-am uitat în urmă și mă gândeam că nu sunt atât de multe roșcate la televizor. Cred că ar fi atât de bine dacă ar putea exista cineva într-o astfel de poziție care să fie roșcată. Nici anul trecut nu a existat măcar o singură roșcată la Miss World.

M-am gândit că dacă aș putea câștiga asta, aș putea da putere copiilor care sunt hărțuiți pentru felul în care arată și culoarea părului lor. Sunt singura roșcată din familia mea, așa că întotdeauna am căutat pe cineva care să înțeleagă oarecum bullying-ul de la școală" a mai spus Jessica.

Citeste si: Un bărbat a murit după ce a fost împușcat de polițiștii din Anglia. El urma să se întoarcă în România peste o lună


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si