Încidentul s-a petrecut pe o stradă dintr-un cartier mărginaș din Târgu Mureș. Tânăra mergea la vecini pentru a lua apă, moment în care pe lângă ea a trecut o mașină, iar un bărbat a lovit-o cu bile metalice. La venirea autorităților, fata prezenta răni la nivelul capului.

Citeste si: O femeie a fost rănită cu niște bile metalice provenite dintr-o sursă necunoscută

"A venit o mașină albă. Am mers la vecin să cer apă și după am mers încolo și a împușcat. M-am speriat și am fugit în casă.", spune Monica, victima.

Citeste si: Un pistol a fost uitat în toaleta unei benzinării din Buzău. Polițiștii, în alertă

"A venit o mașină și a tras în fața curții, a tras cu ceva din mașină, cu ceva metale... în cap. Când am ieșit nu mai era nimeni. Dacă astăzi a făcut treaba asta, că a tras cu arma, mâine vine și ne nă foc la casă. Atât s-a văzut, că e mașină albă.", adaugă soțul acesteia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"A fost rănită cu niște bile metalice, propulsate dintr-un dispozitiv neidentificat până în prezent. De asemenea, la fața locului, s-a deplasat și o ambulanță.", spune Aurica Sabău, purtător de cuvânt IPJ Mureș.

Citeste si: VIDEO| Un tânăr din Maramureș, împușcat pe stradă după scene de gelozie. Agresorul, întors din Anglia, și-a surprins iubita când îl înșela

O femeie a fost rănită cu niște bile metalice provenite dintr-o sursă necunoscută

Polițiștii mureșeni au deschis o anchetă, după ce o femeie a fost rănită cu niște bile metalice, propulsate dintr-un dispozitiv care nu a fost identificat.

Citeste si: O femeie din Botoșani a fost violată și tâlhărită chiar în propria locuință. Atacatorul este un bărbat de 23 de ani

Panică pe o stradă din Mureș, după ce o femeie a fost lovită cu niște bile metalice propulsate dintr-un dispozitiv neidentificat de autorități. În urma cercetărilor făcute, bilele nu fac parte din categoria munițiilor  letale sau neletale.  La fața locului a ajuns și o ambulanță care i-a oferit femeii primul ajutor, însă a refuzat transportarea la spital.

Citeste si:  Șoferul care a accidentat o minoră și a fugit, reținut de polițiști

Autoritățile fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care femeia a fost rănită.

Citeste si:  Un bărbat din Vrancea a fost amenințat în trafic cu pistolul. Agresorul, care consumase droguri, avea o armă de jucărie 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si