UPDATE: Polițiștii au reușit să-l prindă pe agresorul care a înjunghiat-o pe femeie.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că, în jurul orei 15.00, bărbatul respectiv a fost identificat. El urmează să fie audiat.

Femeia se afla astăzi în parcarea unui mall din Constanța unde s-a întâlnit cu soțul ei. Bărbatul a înjunghiat-o și după a fugit.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Femeia a solicitat ajutor, iar medicii SMURD au ajuns în scurt timp şi i-au acordat primul ajutor. Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Femeia are răni la nivelul mâinii și a gâtului.

Citește și: Doi copii s-au electrocutat după ce s-au urcat pe un tren. Unul dintre ei are arsuri pe aproximativ 80% din suprafața corpului

Femeie înjunghiată în Constanța

Oamenii legii au început să îl caute pe suspect și au organizat mai multe filtre rutiere. 

„La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 11.30,  polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi fost agresată fizic în parcarea unui mall din municipiul Constanța.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cercetările în acest caz sunt în derulare, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, au transmis reprezentații Inspectoratului de Poliție Județean Constanţa.

Citește și: UPDATE- Alertă de incendiu la Spitalul de Copii din Timișoara. Au fost evacuate 58 de persoane. ,,Totul este sub control''/ Reacția Ministrului Sănătății


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si