Close sidebar
Close sidebar

O tânără a murit după ce a căzut dezbrăcată de la etajul 6 al unei clădiri. Familia fotomodelului crede ca a fost împinsă spre moarte, după ce tânăra a băut un „cocktail de droguri”

Tragedie în Buenos Aires. O tânără a murit după ce ar fi încercat un mix extrem de droguri. Vinovat de cele întâmplate ar fi un om de afaceri.

Estera Maria,

O tânără a murit după ce a căzut dezbrăcată de la etajul 6 al unei clădiri. Familia fotomodelului crede ca a fost împinsă spre moarte, după ce tânăra a băut un „cocktail de droguri”

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O tânără a căzut, dezbrăcată, de la etajul 6 al unui imobil din Buenos Aires. Familia fetei nu crede că s-a sinucis, ci că mai degrabă a fost ucisă. Tinerei i s-ar fi înmânat un „cocktail de droguri”

Emmily Rodrigues Santos Gomes a murit din cauza sângerării interne, precum și a multiplelor leziuni externe, după ce a căzut din blocul situat în Buenos Aires, Argentina, pe 30 martie.

Citește și: Cine este Cristi, tânărul de 24 de ani care a murit pe loc, după ce s-a izbit cu autoturismul de un autobuz

Tânăra ar fi fost ucisă

Familia fotomodelului crede că fata a fost împinsă către moarte. Acesteia i s-ar fi dat un cocktail de cocaină, ketamină, marijuana și MDMA.

În prezent, nu a fost dată nicio confirmare oficială cu privire la cantitatea fiecărui drog găsită în sistemul victimei, deși un avocat care reprezintă familia a dezvăluit că o examinare a confirmat prezența fiecărui drog

în corpul lui Emmily, notează  Daily Star

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: EXCLUSIV- Scene de violență într-un parc din Capitală! Un copil ar fi fost bătut și umilit de bunică și de mătușă

Cine este principalul suspect

Atunci când tânăra a murit, omul de afaceri Francisco Saenz Valiente a fost arestat. El a fost eliberat la data de 19 aprilie deoarece nu existau motive concrete pentru a-l ține în arest.

 Acesta susține că modelul, sub influența mai multor medicamente halucinogene, s-a sinucis. Familia victimei crede că lui Emmily i s-a înmânat un cocktail de droguri, refuzând să creadă povestea lui Valiente despre evenimentele care au dus la moartea modelului.

Citește și: Un profesor din Vâlcea a fost pus sub control judiciar după ce ar fi comis mai multe acte de natură sexuală împotriva unei eleve

Rudele tinerei au susținut de la început că omul de afaceri ar fi folosit o doctoriță pentru a atrage femei pentru a le droga și mai apoi să le violeze.

Ancheta morții tinerei este în curs de desfășurare, iar familia așteaptă noi vești în acest caz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI