Close sidebar
Close sidebar

O tânără a murit după ce a fost străpunsă de o balustradă

Un accident șocant a avut loc pe șoseaua de centură din Lecce, care s-a soldat cu moartea unei tinere de 28 de ani.

Diana Puiu,

O tânără a murit după ce a fost străpunsă de o balustradă

[Sursa foto: TWITTER]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul șocant soldat cu moartea tinerei de 28 de ani, educatoare la o grădiniță, a plecat de la serviciu cu mașina personală și s-a înfipt cu aceasta într-o balustradă metalică. Tabla a intrat prin parbriz și a ieșit prin lunetă, chiar pe partea șoferului.

Citeste si: Șoferiță la un pas să fie linșată, după ce a lovit cu mașina un copil care traversa strada, în Baia Mare

Tragedia s-a produs pe șoseaua de centură a orașului Lecce din regiunea Apulia, în Italia. Sâmbătă după-amiază, Alessandra M., o tânără în vârstă de 28 de ani din Taranto, își conducea mașina pe șoseaua de centură, un drum cu patru benzi, îndreptându-se spre Maglie.

Autoritățile au ajuns la fața locului și au reușit să o descarcereze pe Alessandra, care era blocată. Fata se afla în viață în momentul urcării în ambulanță.

O șoferiță a fost la un pas să fie linșată, după ce a lovit cu mașina un copil

O tânără de 25 de ani a fost la un pas să fie linşată, după ce a lovit cu maşina un copil care traversa o stradă din Baia Mare.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Copilul de 5 an  i a sărit în stradă  direct dintre maşinile parcate lângă trotuar, fără să se asigure, iar şoferiţa nu a mai avut timp să-l evite.

Citeste si:  VIDEO- Accidentul din Ploiești în care un motociclist și-a pierdut viața putea fi evitat. Ce a scos la iveală ancheta polițiștilor

Ea a coborât imediat  să îi acorde primul ajutor  și a sunat la 112.

După ce medicii l-au preluat pe copil pentru a-l duce la spital, zeci de indivizi de etnie rromă s-au adunat la locul accidentului și au început să o ameninţe pe șoferiță.

Citeste si:  Un român este anchetat în Germania, după ce a scos la drive test un autoturism neasigurat și neînmatriculat

Speriată, tânăra a fugit şi s-a baricadat într-un magazin. Până când au ajuns poliţiştii, maşina ei a fost distrusă şi magazinul vandalizat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI