„Am folosit aerul conditionat la temperaturi scazute. Ajungeam mereu acasa, incinsa de la soare si dadeam drumul la aer, fara a ma gandi nici macar o secunda ca se poate ajunge la asa ceva. Acum, am fata deformata si nu stiu daca o sa mai arat vreodata ca inainte", a declarat o tanara in varsta de 29 de ani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

„Expunerea la curentii de aer rece ai aparatului de aer conditionat pot favoriza o pareza faciala. in plus, acesta trebuie mereu curatat, dezinfectat, pentru ca ne poate imbolnavi prin bacteriile pe care le poate raspandi. Mai mult decat atat, sunt persoane alergice care nu suporta aerul rece, dar, oricum, oamenii nu trebuie sa stea foarte aproape de aparat. Desigur, mai indicata ar fi ventilatia din plafon, dar folosim aerul conditionat pentru ca este mai comod si mai ieftin”, a declarat, pentru aceaasi sursa dr. Camelia Ciobotaru, medic specialist reumatolog.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si