O absolventă a Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Suceava a picat examenului de Bacalaureat 2022, deși a obținut media generală de 8.15. Tânăra e singura care nu a promovat examenul din această unitate, cazul ei fiind unul special.

Citeste si: Admitere Medicină Veterinară 2022: Când încep înscrierile? Tot ce trebuie să ştii despre examen

Profesorii tinerei spun că aceasta a luat 10 la matematică și logică, dar la Limba română a obținut 4.45,

iar aceasta ar fi avut nevoie de cel puțin 5 pentru a promova examenul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Bacalaureatul nu mai este o piedică în calea tinerilor care vor să se angajeze

Tinerii care vor să se angajeze nu mai văd Bacalaureatul ca pe o prioritate

Bacalaureatul nu mai reprezintă o piedică în fața tinerilor care vor să se angajeze pe timp de vară. La nici două săptămâni de la încheierea probelor, tinerii își caută un loc de muncă, iar cererile pentru joburile din categoria celor fără experiență au crescut considerabil.


Tot mai mulți tineri iau calea șoferiei, în timp ce alții caută joburi unde nu se cere experiență.

Ce fel de joburi caută tinerii fără Bacalaureat

"Criza de șoferi este într-adevăr mare, așa cum putem vedea în toate mediile, și pe toate platformele, peste tot se caută, cifrele sunt de ordinul zecilor de mii.

Citeste si: Admiterea la cele 7 facultăți ale Universității de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din București, 4-22 iulie 2022 Hai să fii #Extraordinar la USAMV

Noi ca și companie, nu solicităm diploma de bacalaureat, nici din punct de vedere legal nu îți este necesară diploma pentru a îmbrățișa meseria de șofer profesionist, dar trebuie să menționăm că nu poți deveni șofer profesionist la 18  ani. Da, te poți pregăti, poți să-ți iei categoria B, C1, dar șofer profesionist doar după 21 de ani poți deveni!", spune Alexandru Cioc, reprezentant agenție de recrutare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si