Accident grav, lângă Buzău. O tânără a fost scoasă de echipajul de descarcerare din caroseria distrusă. Fata, de 18 ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale. La volanul autoturismului se afla un tânăr de 21 de ani.

Citește și: O femeie din Ucraina și cei doi copii, la un pas de moarte, după un accident teribil

Tânăra blocată a fost scoasă de către pompieri, în urma impactului extrem de violent. Zgomotul asurzitor al impactului mașinii cu cei doi copaci a scos din casă zeci de oameni care locuiesc

în zonă. Ei sunt sigur că șoferul mașinii circula cu viteză mare, altfel nu își explică felul în care arată mașina după accident.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Accident grav în Dolj: două persoane au decedat în urma impactului dintre un TIR și un microbuz

O femeie din Ucraina și cei doi copii, la un pas de moarte, după un accident teribil

Accident teribil în Tulcea. O femeie din Ucraina a fost găsită aproape fără suflare, împreună cu cei doi copii ai ei, după ce mașina lor s-a izbit de un copac.

În mașină se afla o femeie din Ucraina, împreună cu un copil de 10 ani și un bebeluș. Femeia de 37 de ani conducea autoturismul pe DN22/E87, din direcția localității Niculițel către Isaccea, apoi a pierdut controlul volanului.

Citește și:  Accident grav în Dolj: două persoane au decedat în urma impactului dintre un TIR și un microbuz

În urma impactului, conducătoarea și cei doi pasageri au fost transportați la spital.


„În urma impactului, șoferița și doi pasageri aflați în autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spitalul din Tulcea. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”,  potrivit IPJ Tulcea.

Citește și:  Mătușa băiețelului de 5 ani rănit în accidentul de pe DN13 Sighișoara-Târgu Mureș, apel disperat: „Vă rugăm din suflet, cine poate dona sânge”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si