Close sidebar
Close sidebar

O tânără aflată sub influența alcoolului a ajuns la spital, după ce a pierdut controlul volanului

O tânără de 28 de ani din localitatea Târgu Neamț a fost rănită grav, după ce o intrat cu autotueismul într-un post transformat electric.

Diana Puiu,

O tânără aflată sub influența alcoolului a ajuns la spital, după ce a pierdut controlul volanului

[Sursa foto: ISU Neamț]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânăra de 28 de ani a ajuns la spital după ce a pierdut controlulul volanului.
„Din cercetări preliminare efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce o tânără, de 28 de ani, din Târgu Neamţ, conducea un autoturism, din direcţia Târgu Neamţ spre Timişeşti, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu gardul unui imobil, după care şi-ar fi continuat deplasarea, pe o distanţă de aproximativ 500 de metri, acroşând un branşament de gaz şi intrând în coliziune cu un post de transformare electric. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătoarei auto”, a afirmat Ciofu.

Rezultatul cu aparatul etil.otest a fost pozitiv, iar femeia a fost dusă la spital pentru recoltarea probelor biololgice.

Citeste si: O elevă de 12 ani a fost lovită de o maşină chiar în fața școlii

O elevă de 12 ani a fost lovită de o maşină chiar în fața școlii

O elevă în vârstă de 12 ani a fost lovită joi dimineața de o maşină, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni din faţa şcolii.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Accidentul a avut loc pe strada Traian Lalescu, din Craiova. Fata se afla pe trecerea pentru pietoni, moment în care a fost lovită de autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Craiova.

Citeste si: Un TIR s-a răsturnat pe DN5. Autoritățile au intervenit de urgență

„  La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din Craiova, pe strada Traian Lalescu, din localitate, ar fi accidentat o minoră de 12 de ani, din Craiova, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Citeste si:  Crimă șocantă în Belgia. Doi români au fost uciși cu sânge rece de un fost șef de poliție

În urma evenimentului rutier, minora a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştientă și cooperantă  ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI