Ofițerii de poliție din cadrul Secţiei 5 de Poliţie Craiova au alertați, vineri seara, prin apel la numărul de urgențe 112, că în grădina din faţa unui bloc se află prăbușită la sol, o tânără care susține că a fost agresată sexual.

,,La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat o tânără de 23 de ani, din comuna Vîrtop, care acuza dureri în zona membrelor inferioare şi care a declarat că ar fi fost violată de un bărbat şi că s-ar fi aruncat de la etajul trei al blocului respectiv pentru a scapa.

Tânărul respectiv nu a fost găsit la fata locului”, a informat IPJ Dolj.

Citeste si: O femeie însărcinată în 5 luni s-a urcat băută la volan. A intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat din Mamaia

Cei doi s-au cunoscut pe un site de întâlniri

Tânăra a suferit dureri la nivelul picioarelor, dar, datorită faptului că era conștientă, aceasta a relatat cum că în apartamentul său se află un bărbat care a violat-o. Potrivit primelor informații, femeia, în vârstă de 23 de ani, ar fi cunoscut un bărbat prin intermediul unui site de întâlniri. Totodată, acesata ar fi fost de acord să-l întâlnească pentru a întreține relații sexuale.

Așa a ajuns bărbatul în vârstă de 28 de ani în apartamentul tinerei. Individul a fost identificat la câteva ore după incident. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

O tânără bolnavă de COVID s-a aruncat de la etajul trei, după ce ar fi fost agresată sexual în propria locuință

Citeste si: O femeie din Cluj-Napoca a fost înjunghiată într-un magazin. Autorul faptei are 17 ani

În cauză, oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Cercetarile au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Acestea urează să fie continuate  pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

În prezent, victima este internată la Spitalul de Urgență din Craiova. 

Citeste si: Un bărbat din Neamț a murit după ce a căzut de pe tractor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si