Magistrații Tribunalului Gorj au decis, joi, să o condamne la închisoare cu suspendare pe o tânără din Motru care, la începutul lunii decembrie a anului trecut, a mituit cu 20 de euro un polițist de la Serviciul Rutier.

Cum a încercat șoferița din Motru să dea mită agentului de la Poliția Rutieră

Polițistul a constatat, după un control de rutină în trafic, unele defecțiuni tehnice la autoturismul femeii și urma să o sancționeze contravențional și să-i rețină certificatul de înmatriculare al mașinii.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul lui Cătălin Cherecheș! Fostul edil din Baia Mare ar putea scăpa de condamnarea la închisoare. Ce le-ar fi spus acesta, magistraților

Șoferița din Motru a fost acuzată de dare de mită, după ce femeia i-a oferit polițistului de la Serviciul Rutier Gorj o șpagă de 20 de euro, adică echivalentul a 100 de lei.

Polițistul a sesizat ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Gorj, iar imaginile filmate au confirmat tentativa de mituire.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Polițistul a sesizat ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Gorj,

Polițistul a sesizat ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Gorj

[Sursa foto: Facebook / Politia Romana]

Ce condamnare a primit șoferița în instanță

Pe 27 decembrie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a finalizat cercetările și a întocmit rechizitoriul prin care a trimis-o în judecată pe tânăra din Motru, sub acuzația de dare de mită.

Acuzațiile s-au făcut pe baza imaginilor filmate cu bodycam-ul, iar organele judiciare au finalizat cercetările în timp record, potrivit Gorj Online.

Un an și 4 luni de închisoare cu suspendare și un termen de supraveghere de 2 ani, plus muncă neremunerată în folosul comunității la UAT Târgu Jiu – Direcția Publică de Patrimoniu Târgu Jiu sau la Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Târgu Jiu, pe o perioadă de 60 de zile.

Aceasta este pedeapsa stabilită de către judecătorii de la Tribunalul Gorj, în cazul tentativei de mituire a polițistului rutier. 

La dosarul cauzei există chiar declarația unui martor care a asistat la scena mituirii polițistului.

Femeia a recunoscut fapta, așa că judecătorii au luat cauza în pronunțare de la al doilea termen, iar după o săptămână au decis condamnarea acesteia.

Ce condamnare a primit șoferița în instanță

Ce condamnare a primit șoferița în instanță

[Sursa foto: Facebook / Politia Romana]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si