Fata este din comuna bistriteana Rodna si lucra la un bar din Paris, cand un cocktail Molotov a dat startul unui incendiu de proportii. Socant a fost ca totul s-ar fin intamplat din cauza unei probleme personale pe care bodyguardul barului le-ar fi avut cu fata. Acesta s-a razbunat pe bistriteanca, pentru ca aceasta i-ar fi refuzat avansurile in repetate randuri, ba chiar s-a plans si patronilor.

Medicii nu i-au mai dat nicio sansa de supravietuire, in

urma ranilor si arsurilor grave pe care le avea. Totusi, dupa patru luni de spitalizare a fost trimisa acasa, iar acum este sanatoasa, chiar daca nu mai e aceeasi Lidia ca inainte.   “O luna n-am putut sa vorbesc, doua luni n-am avut voie sa beau si sa mananc. Toate imi erau date doar prin perfuzii. Durerile imi erau ameliorate cu morfina”, povesteste bistriteanca, a povestit tanara. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In urma atacului organismul unei chelnerite romance a cedat cateva luni mai tarziu, sase politisti care au intervenit au suferit arsuri, iar alti trei romani au fost grav raniti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si