Close sidebar
Close sidebar

O tanara cu probleme psihice a fost abuzata chiar langa Manastirea Bistrita

O tanara in varsta de 23 de ani din Neamt care sufera de afectiuni psihice a fost agresata de catre un barbat de 63 de ani in padurea de langa Manastirea Bistrita.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul a profitat de imposibilitatea tinerei de a se apara, aceasta avand un grad de handicap sever si grave probleme psihice, a urcat-o in masina sa, a dus-o in apropierea padurii din vecinatatea Manastirii Bistrita, unde a violat-o, scrie Monitorul de Neamt.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Ghinionul faptasului a facut ca la un moment dat victima ar fi fost zarita in masina inculpatului de mai multi sateni care stiau de problemele ei de sanatate. Acestia din urma au anuntat familia partii vatamate, explicind exact si locul unde se afla autoturismul.

Apartinatorii s-au miscat rapid, au mers la locul indicat si au gasit fata in masina batrinului de 63 de ani. Imediat au chemat si oamenii legii care, in urma cercetarilor au decis sa-l retina pe Gheorghe Balint pentru o perioada de 24 de ore. Apoi, in urma cercetarilor a fost sesizata instanta pentru privarea de libertate a sexagenarului. Inculpatul a fost prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, relateaza Monitorul de Neamt. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI