Close sidebar
Close sidebar

O tanara de 14 ani a fost agresată de un barbat de 32 de ani cu care voia sa mearga la discoteca. Barbatul a incercat sa mituiasca familia fetei, ca sa isi retraga plangerea

O adolescenta de 14 ani din judetul Iasi a fost abuzata de un barbat de 32 de ani cu care a acceptat sa se duca la discoteca, insotita si de o prietena.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cand a ajuns in masina barbatului, acesta a dus-o intr-un apartament unde a profitat de ea.

Cand totul a iesit la iveala, individul a incercat sa le ofere bani parintilor ca sa-si retraga plangerea facuta la politie, insa a fost refuzat cu indignare. In final, suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Tatal fetei spune ca o prietena de-a ei a venit si i-a cerut voie sa o lase pe fiica lui sa mearga cu ea si cu un amic, la discoteca. Dupa atac, adolescenta nu a indraznit sa le spuna nimic parintilor. S-a intors la miezul noptii, in stare de soc.
Tatal fetei: "I-am zis la nevasta sa mearga ca a venit fata, cand m-am uitat era terminata: am zis ca e drogata, beata si violata. Nu a vrut sa spuna si am zis ca ma duc la politia. Nevasta a sunat-o pe fata aia si i-a povestit totul."

A violat o fata de 12 ani, iar judecatoarea l-a lasat liber. Motivul incredibil pentru care nu a fost pedepsit
Dupa ce au aflat cumplita poveste, parintii au depus plangere la politie. Tatal fetei spune ca ulterior, agresorul a incercat sa se impace cu ei si chiar le-ar fi oferit bani ca sa pastreze tacerea. Revoltati, oamenii l-au refuzat categoric.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tatal fetei: "Fata este traumatizata, nu vorbeste, se fereste, nu ne spune nimic. A venit un avocat, cica sa ne impacam ca-mi da 3-4 mii de euro, i-am zis ca nu vreau bani. Nu s-a gandit ca are doar 14 ani?"

Rudele adolescentei si vecinii sunt indignati de cele intamplate si vor sa se faca dreptate.

Bunicul fetei: "Pentru ca o facut copila asta de ras, merita pedeapsa maxima, 15-20 de ani, ca si pentru crima, i-a stricat viitorul fetei."

Vecina: "Tatal ei o tot tinea din scurt, la discoteca nici nu am auzit sa o lase, avea grija de ea. Eu zic ca e o trauma, e mica. N-am vazut-o cu baieti, sa umble brambura."
In urma incidentului, tanara are nevoie de consiliere psihologica.

Tiberiu Bantas, purtator de cuvant Protectia Copilului Iasi: "Tanara a beneficiat de serviciile psihologilor. A fost audiata, a fost evaluata de psihologul specializat pentru abuzuri sexuale si va intra intr-un program de consiliere care se va intinde pe mai multe saptamani”, scrie BZI.
Daca va fi gasit vinovat, barbatul risca intre 5 si 12 ani de inchisoare, pentru viol.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI