Caz înfiorător în Italia, acolo unde o elevă de gimnaziu a fost îndemnată de propriii săi colegi să se sinucidă. Totul s-a întâmplat în provincia Latina.

Minora a fost hărțuită zilnic de colegii ei de clasă care au organizat un complot pentru a o face să încheie socotelile cu viața.

Citește și: Tragedie învăluită în mister la Timișoara: mamă și fiu, găsiți morți în locuință

Colegii o numeau „Ebola” pe victimă

Fetița i-a povestit mamei sale chinurile prin care trece la școală. După ce a auzit ororile, aceasta a anunțat autoritățile. Acum, întreaga clasă este cercetată de autorități pentru hărțuire și instigare la sinucidere. 

Fetița de 14 ani a fost hărțuită zilnic de colegii ei, care au îndemnat-o să își pună capăt zilelor. Ei s-au organizat prin intermediul unui grup secret pe WhatsApp din care victima nu făcea parte.

Citește și: FOTO- O femeie care a încercat să se sinucidă în Lacul Morii a fost salvată de polițiști. Aceasta voia să se înece și să încheie socotelile cu viața

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Presa locală  susține că hărțuitorii  sunt 12 băieți și 3 fete, care o numeau „Ebola” pe victima lor și spuneau că fata trebuie evitată exact cum eviți un virus mortal.

Strategia lor de hărțuire includea, în primul rând, mesaje personale, directe, transmise fetei, pline cu umilințe și jigniri. Au mai existat și alte mesaje umilitoare la adresa tinerei, dar acestea erau postate pe rețelele sociale.

„Omoară-te, nu să-și dea nimeni seama!"

Unul dintre mesaje este cu adevărat șocant și instigă în mod direct la sinucidere:

Citește și: O mamă și-a ucis cei trei copii, de 9-14 ani, în timp ce se afla într-un apel video. După aceea, și-a luat singură viața

„Omoară-te, pentru că n-o să observe nimeni", este mesajul halucinant care a fost reprodus de presa italiană.

Din cauza valului uriaș de ură și batjocură la adresa ei, victima a început să întârzie des la ore, orice pentru a evita să-și întâlnească hărțuitorii care au aceeași vârstă ca a ei.

Astfel, mama ei a aflat că ceva nu este în regulă la școală. Femeia își însoțea fiica până acolo, tocmai pentru a se asigura că aceasta ajunge la timp la ore.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Șeful unei companii energetice din Rusia, mort în condiții misterioase

După investigații, oamenii legii au descoperit chat-ul secret unde conversau hărțuitorii și unde scriau mesaje teribile îndreptate către victimă. Pentru că toți sunt minori, ei nu pot fi trași la răspundere în fața legii.

Fenomenul de bullying este din ce în ce mai răspândit în Italia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si