Close sidebar
Close sidebar

O tanara de 15 ani a murit dupa ce s-a urcat la etajul 9 al unui bloc turn din Sibiu. A vrut sa isi faca selfie, dar balustrada s-a rupt si ea a cazut.

O adolescenta de 15 ani a murit, miercuri seara, dupa ce a cazut de la etajul al noualea al unui bloc turn din municipiul Sibiu. Fata se urcase intr-un balcon, impreuna cu alti şase prieteni, pentru a face un selfie, insa balustrada s-a rupt, iar adolescenta a cazut in gol.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Sibiu, o fata de 15 ani a murit, miercuri seara, dupa ce a zacut de la inaltime dintr-un bloc turn din Sibiu. Sursele citate au precizat ca echipajul SMURD sosit la fata locului nu a mai putut face altceva decât sa constate decesul adolescentei.

Surse oficiale au precizat ca fata, impreuna cu alti şase prieteni, urcase la etajul al noualea al blocului turn situat intr-o zona semicentrala a oraşului, intr-un balcon comun in care accesul se face de pe casa scarilor, scrie news.ro.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Tinerii au vrut sa faca un selfie, insa balustrada balconului s-a rupt, iar adolescenta a cazut de la inaltime", au precizat sursele citate.
 

Reprezentantii Politiei Sibiu spun ca, cel mai probabil, decesul a survenit accidental, dar a fost deschisa o ancheta pentru a se vedea exact ce s-a intâmplat, urmând ca toti cei şase tineri sa fie audiati in cursul serii şi al noptii de miercuri.

La ora transmiteriii acestei ştiri, la locul incidentului au sosit autoritati locale, inclusiv reprezetnati ai Inspectoratului de Stat in Constructii pentru a face verificari şi a stabili cui ar apartine vina pentru ruperea balustradei.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI