Minora Lucica-Adriana Iordache, de 16 ani, a dispărut în cursul zilei de vineri, 12 ianuarie. Ea a plecat de acasă de dimineață și nu s-a mai întors.

Citește și: Incident teribil! Un adolescent român a fost împușcat mortal în parcarea unei stații de metrou din Roma

Reprezentanţii Poliţie Române au anunţat că, vineri seara la ora 21.00,

poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Coteşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 07.30, minora Lucica-Adriana Iordache, în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliul din comuna Cârligele către municipiul Focşani şi nu a mai revenit.

Care sunt semnalmentele fetei dispărute

„La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o geacă din material de fâş, culoare roz, ghete negre, pantaloni albi şi bluză albă”, mai arată comunicatul de presă al Poliţiei Române.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fata are o înălţime de 1,65 m, păr şaten, ochi verzi şi greutate de 50 kg.

Poliția transmite că orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea minorei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Lucica-Adriana Iordache,

Lucica-Adriana Iordache, disparuta de la domiciliu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si