-Va spun drept, nu am mai avut nicio putere asupra ei. Va mai recunoasteti copilul? Nu. A pacalit-o, i-a umplut capul de toate prostiile, stiu eu ce i-a promis, cu ce o are la mana. Nu stiu! Nu vrea sa vina sa-l cunoastem! Am ramas socati si blocati!

Mariana- mama- Va dati seama ca el era pe Facebook si folosea pozele si contul altcuiva? Au fost toate false!

Idila a inceput pe reteaua de socializare anul trecut. Fata, pe-atunci de numai 15 ani a disparut de acasa. Impacientati, parintii au apelat la Politie, iar dupa cateva zile, copila a venit acasa ca si cum nimic nu s-a intamplat. Le-a spus atunci parintilor ca a cunoscut pe cineva pe Facebook si ca vrea sa aiba o relatie serioasa.

 Mariana- mama- Noi nu am fost de accord pt ca nu stim cine este si nu l-am vazut niciodata. I-am spus fetei: mama daca tu crezi ca-l iubesti si tii la el, adu-l aici sa-l cunoastem. Nu a fost de accord. Ea a conversat cu el pe telefon, pe tableta, pe FB si uitati unde am ajuns.

DE LA BISERICA, LA IUBITUL SECRET!

Mariana- mama -  Duminica dimineata, mi-a zis: mama eu vreau sa merg la biserica. Am urcat-o in masina, am lasat-o la poarta bisericii. Cand ne-am intors la ora 12.00, s-o luam, lumea ne-a spus: mai, Alexandra nu a fost azi la biserica. Cand am vazut ca nu este, ne-am alarmat, am mers la Politie.

De grija fetei, biata femeie n-a mancat si n-a dormit. A incercat prin forte proprii sa-l gaseasca singura pe iubitul necunoscut al fiicei: s-a luat dupa contul acestuia de socializare, dar informatiile au condus-o la poarta altcuiva!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mariana- mama- ne-am dus acasa la baiatul ala si au ramas oamenii surprinsi si ne-au zis "Doamna, baiatul nostru e plecat in Norvegia"

Individul se folosea de pozele altcuiva- faptul ca tine mortis sa se ascunda a sporit si mai mult ingrijorarea mamei!

- Si noi am fost copii, n-am avut telefoane, n-am avut Facebook, dar de cand a aparut facebook-ul e nenorocire!

DAN: CUM S-A TERMINAT COSMARUL?

Cosmarul parintilor a luat sfarsit dupa 3 zile. Azi-dimineata, fata a ajuns acasa.

- Am intrebat-o unde a fost si a zis ca ea nu raspunde in fata nimanui.

- E un om ca toti oamenii, nu se ocupa cu nimic... Cati ani are? 21 de ani. Nu e prea mare pentru tine? Am in clasa o colega al carei prieteni e cu 11 ani mai mare ca ea.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

-El spune ca n-a atins-o, ca n-a facut nimic, dar atunci de ce a facut pasul sa plece?!

Iubitul secret al minorei e cautat acum de politsti...
- O audiati? Da, stam de vorba cu fata. Dar aveti informatii despre individul acesta care a luat-o? Nu putem sa va spunem.

Inainte sa-si piarda urma, tanarul i-a lasat fetei in poarta un cadou!

- A inceput sa puna ursuleti... Cum interpretati gestul asta? Ceva de panica!

Insistenta individului il face pe tatal minorei sa se gandeasca la un ordin de protectie. Daca reclamatiile parintilor se vor adeveri, individul cu care fata a fugit risca sa fie cercetat pentru corupere de minori.

- Ce concluzie tragem? Ca asta poate sa fie un baiat serios?!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si