O fată de 17 ani, elevă de liceu, și-a pierdut viața după ce ar fi luat o supradoză de pastile. Gestul extrem al adolescentei a lăsat în urmă o familie îndurerată, dar și o serie de întrebări fără răspuns, pe care anchetatorii trebuie acum să le lămurească, potrivit presei locale.

Citeste si: Un autobuz oprit a fost spulberat de un TIR. Cel puțin 18 morți

Duminică dimineață, o femeie din localitatea Braniștea, din județul Galați, a sunat la 112 pentru a anunța că fiica sa, în vârstă de 17 ani, încercase să se sinucidă. Fata avusese o ceartă cu părinții, după ce fusese plecată, pentru câteva zile, de acasă. În ajutorul adolescentei a fost trimis un echipaj de ambulanță. Deși a fost stabilizată la spital, fata nu a mai putut fi salvată, din nefericire.

Moarte în condiții suspecte

”Fata a mărturisit echipajului de pe ambulanță că a luat mai multe antiinflamatoare. Era în stare stabilă. După acordarea primului ajutor, a fost dusă la Spitalul de Copii din Galați pentru îngrijiri medicale suplimentare”, a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul medical al Ambulanței Galați.

Citeste si: Trei tineri au murit pe loc după ce o mașină a izbit un copac, în județul Bacău

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În aceeași zi, reprezentanții spitalului au anunțat Secția 1 Poliție Rurală despre tentativa de suicid a fetei. Ulterior, în cursul zilei de 26 iulie, minora a decedat la unitatea spitalicească unde era internată.  

”Polițiștii care s-au deplasat la fața locului nu au putut discuta cu minora pentru a putea stabili motivul pentru care aceasta a recurs la acest gest, însă, întrucât prezenta mai multe echimoze (vânătăi -  n.red.)

pe membrele inferioare, pe gât și pe corp, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Ulterior, în cursul zilei de 26 iulie, minora a decedat la unitatea spitalicească unde era internată. În cauză s-a dispus transportarea cadavrului la Serviciul de Medicină Legală Galați pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor decesului”, a precizat Poliția Galați.

Dosar pentru ucidere din culpă

Potrivit polițiștilor, în dosarul penal întocmit inițial a fost schimbată încadrarea faptei din lovire sau alte violențe în ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la decesul minorei.

Potrivit familiei, fata intrase într-un anturaj dubios. Înainte de tentativa de suicid, fusese plecată chiar la iubitul ei, un bărbat căsătorit. Acesta ar fi încercat să o convingă să se prostitueze.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Părinții adolescentei spun că fata a venit acasă bătută, băută și posibil drogată, dar și cu urme care indicau un viol. Oamenii i-au interzis să îl mai vadă pe bărbat și i-au luat telefonul mobil.

Drept urmare, spun că au fost amenințați cu bătaia de cinci indivizi veniți la ușa lor. 

Sursa: Viata-libera.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si