Close sidebar
Close sidebar

O tanara, de 17 ani, din Vaslui si-a injunghiat iubitul, cu 20 de ani mai mare decat ea, dupa ce acesta a cerut-o de nevasta.

Un barbat de 37 de ani, din comuna Perieni, judetul Vaslui, a ajuns de urgenta la spital dupa ce a fost injunghiat in inima, chiar de catre concubina lui.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul s-a petrecut azi-noapte, in jurul ore 1. Minora a inceput sa se certe cu Vasile dupa ce acesta a cerut-o in casatorie si au inceput sa se certe. Potrivit primelor cercetari, cei doi consumasera bauturi alcoolice. La un moment dat, fata s-a enervat atat de rau incat i-a infipt cutitul in inima.

Fiul victimei, in varsta de 18 ani, a fost cel care a sunat la 112 si a chemat de urgenta ambulanta. Barbatul a fost dus de urgenta la spitalul din Barlad, apoi a fost transferat la Clinica de Cardiochirurgie Iasi, unde medicii se chinuie sa il salveze.

Politistii au ridicat minora din curtea barbatului si au dus-o la Centrul al Protectiei Copilului din Barlad, scrie vremeanoua.ro.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI